Eveniment

thumbs

Scandal in Timisoara: Robu acuza USR ca vrea sa blocheze construirea unui nou corp al Spitalului Municipal Timisoara

15.06.2019, 17:13 Sursa: zf.ro

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, acuza USR ca vrea sa blocheze construirea unui nou corp de cladire la Spitalul Municipal, dupa ce, anterior, ar fi incercat sa blocheze proiectul Complex Sportiv si de Agrement.

Primarul Nicolae Robu a scris, sambata, pe Facrbook, ca se doreste demolarea cladirilor "prapadite" din zona Clinicile Noi, pastrand doar cladirea principala, iar pe acel loc sa fie construit un nou corp de cladire, ultramodern, pentru Spitalul Municipal si o parcare publica subterana pe doua niveluri.

"Ei bine, ne izbim de cei ce opereaza, dimpotriva, cu deviza , fapte neputand sa etaleze, iar la vorbe dovedindu-se mesteri mari! Dupa ce au incercat sa blocheze proiectul Complex Sportiv si de Agrement in Calea Lipovei, liderii USR - formatiune ce a primit, ca cec in alb, votul atator si atator cetateni de buna credinta, insetati de un mai bine pentru orasul lor, pentru tara lor, cetateni pe care eu ii stimez si care, multi dintre ei imi arata ca si ei ma stimeaza, incearca acum sa blocheze construirea acelui nou corp la Spitalul Municipal si a parcarii subterane! Nu va vine sa credeti, sunt convins, stimati simpatizanti USR, pentru ca dumneavoastra n-ati face niciodata ce fac cei pe care i-ati creditat si care inseamna, din pacate ei si nu dumneavoastra, de fapt, oficial, USR! Dar acesta este purul adevar, credeti-ma si va veti lamuri , vorba actualului si viitorului Presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis~, a scris Robu pe Facebook..

Primarul Timisoarei promite ca nu va lasa lucrurile asa si ca va construi corpul de cladire pentru Spitalul Municipal "acum, nu peste 10 ani".

"Nu ne vom lasa, insa! N-o sa lasam Timisoara inca 10 ani cu conditii atat de depasite de vremuri pentru actul medical! Asa cum am construit noul corp la Spitalul de Copii, care este aproape gata -demisol, parter, sase etaje si pista pentru elicopter pe acoperis, vom construi si noul corp la Spitalul Municipal! ACUM, nu peste 10 ani, pentru ca o alta deviza a noastra este . Evident, vom pleda, in continuare, pentru Spitalul Regional, o investitie imensa, ce nu poate fi sustinuta de la bugetul local si o vom face si direct si prin Alianta Vestului, al carei prim Presedinte sunt", a mai spus Nicolae Robu

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare