Banci si asigurari

thumbs

Schimbare in top management: Francezii de la BNP Paribas au numit o romanca la conducerea sucursalei locale: Miruna Senciuc este noua sefa a BNP Personal Finance. Bruno Leroux devine CEO al Hello Bank din Cehia

15.07.2019, 08:50 Sursa: zf.ro

BNP Personal Finance (Cetelem), sucursala de la Bucuresti a celei mai mari banci din Franta, va fi condusa in calitate de CEO de catre Miruna Senciuc, ea fiind, de asemenea, prima femeie din fruntea bancii din Romania. "Ma simt onorata sa vin la conducerea unei companii cu o istorie de 15 ani pe piata din Romania al carei succes se reflecta in parteneriate comerciale puternice, intr-un numar de aproximativ 1,4 milioane de clienti si o valoare totala a creditelor acordate de aproximativ 2 miliarde de euro", supune Miruna Senciuc. Cu o experienta de 22 de ani in domeniul financiar-bancar, Miruna Senciuc a preluat conducerea BNP Personal Finance dupa ce fostul sef al bancii, Bruno Leroux, a plecat pe pozitia de CEO al Hello Bank din Republica Ceha.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare