Companii

thumbs

Regina Maria: Spitalele au generat peste 40% din cifra de afaceri in 2018. Estimam ca veniturile diviziei de spitale vor inregistra si in acest an crestere

15.07.2019, 09:00 Sursa: zf.ro

Reteaua de sanatate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucator de pe piata serviciilor medicale private, si-a asigurat anul trecut peste 40% din cifra de afaceri din activitatea spitalelor, potrivit oficialilor companiei. "In 2018, ponderea diviziei de inpatient (spitale) in cifra noastra de afaceri a fost de peste 40%, iar procentul va ramane relativ constant si in acest an. Ponderas Academic Hospital a inregistrat venituri de peste 32,5 milioane euro in 2018, in timp ce Euroclinic a crescut la peste 12,6 milioane euro, iar in primele sase luni din acest an ambele spitale au avut rezultate peste asteptari", au transmis oficialii Regina Maria catre ZF. In prezent, reteaua de sanatate Regina Maria cuprinde sapte spitale, respectiv Ponderas Academic Hospital, Euroclinic, spitalul Baneasa, spitalul Brasov, spitalul Puls din Targu-Mures, spitalul din Cluj si spitalul Premiere din Timisoara (preluat in mai anul acesta si pentru care se asteapta avizul Consiliului Concurentei).

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare