Companii

thumbs

Romeo Dunca, transportatorul de marfa Dunca Expediti: Am cumparat 50 de masini noi Volvo, sa schimbam flota, dar nu gasim soferi

15.07.2019, 09:25 Sursa: zf.ro

Romeo Dunca, seful companiei Dunca Expeditii, una dintre cele mai mari companii de transport marfa de pe piata locala, cu afaceri de 176 de milioane de lei in 2018, spune ca rezultatele din primul semestru din acest an au fost sub cele din perioada similara a anului trecut. "Afacerile au fost in usoara scadere, presiunea pe preturi este mult mai mare si in continuare ne confruntam cu problema gasirii de soferi. Am cumparat 50 de masini noi Volvo, sa schimbam flota, dar nu gasim soferi. Sunt multe masini care stau pe dreapta, avem mai putini soferi pentru ca pleaca in strainatate", spune omul de afaceri Romeo Dunca, actionar la Dunca Expeditii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare