Companii

thumbs

Gheorghe Marginean, actionar al Karpaten Turism, va deschide doua hoteluri de patru stele in Sibiu. "Inca mai este nevoie de hoteluri in Sibiu, nu sunt suficiente camere de hotel."

16.07.2019, 00:07 Sursa: zf.ro

Gheorghe Marginean, un antreprenor care a pus bazele Karpaten Turism in 1996 si care detine doua hoteluri in Sibiu, spune ca are in plan sa mai deschida inca doua unitati, de patru stele, in Sibiu. "Avem cerere de 36.000 de nopti de cazare anual pentru Sibiu din partea strainilor. In septembrie - octombrie vom incepe constructia la hotelul de patru stele de pe bulevardul Vasile Milea, dar si la un hotel boutique intr-o cladire monument. Prin aceste doua hoteluri vom acoperi 70% din aceste nopti de cazare, deci avem turisti cu care sa umplem hotelurile". Antreprenorul va construi pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu un hotel de patru stele, cu 96 de camere, pe un teren cu o suprafata de peste 1.300 de metri patrati, ce va fi livrat anul viitor, investitia totala fiind de 4,3 milioane de euro, potrivit lui. Marginean spune ca face si un al doilea hotel la Sibiu, dupa ce a luat in concesiune o cladire monument, de la 1826, de pe Bulevardul Victoriei, in care functiona fosta Facultate de Limbi Straini din cadrul Universitatii Lucian Blaga. "Vom reabilita aceasta cladire cu 600.000 de euro si o vom transforma in hotel boutique de patru stele, cu 26 de camere. Am estimat ca vom deschide hotelul in primavara lui 2021" Grupul Karpaten este format din mai multe entitati, respectiv agentia Karpaten Turism (aduce straini in tara), Karpaten Outgoing (care face outgoing si a avut afaceri de 9,2 milioane de euro anul trecut), Karpaten Hotels (doua hoteluri) si Karpaten Logistics&Tours, firma ce opereaza 11 autocare, sapte pontoane de acostare, patru nave de pasageri.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare