Companii

thumbs

Fondul de investitii Innova Capital preia firma care opereaza magazinele de optica OPTIblu intr-o tranzactie de sub 10 mil. euro

16.07.2019, 00:08 Sursa: zf.ro

Innova Capital, un fond de investitii intrat in Romania in 1998, a preluat 100% din actiunile companiei Optical Network de la mai multi antreprenori. Mai exact, oficial, actionarii firmei erau trei persoane juridice - Qarisma, Cylatrea Investments si Easyfind, potrivit celor mai recente date de la Registrul Comertului. In spatele acestor firme se afla insa, conform informatiilor ZF, Dragos Rosca, Walid Abboud si Roger Akoury. Ultimii doi sunt de altfel si unii dintre fondatorii grupului farma A&D Pharma (farmaciile Sensiblu si distribuitorul Mediplus), vandut recent catre un alt fond de investitii (Penta Investment) pentru 350-400 mil. euro. Tranzactia de vanzare a Optical Network are o valoare de sub 10 mil. euro, potrivit estimarilor facute de ZF pe baza datelor din piata. Ea urmeaza a fi acum supusa aprobarii la Consiliul Concurentei. Vanzatorii au lucrat in aceasta tranzactie cu casa de avocatura Popovici, Nitu, Stoica si Asociatii.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare