Companii

thumbs

Surpriza: O firma din Chiajna, controlata de Andreea Steluta Creanga, asambleaza televizoare pentru grupul francez Schneider si face afaceri de 280 mil. lei

20.08.2019, 07:17 Sursa: zf.ro

Compania Renaissance Public Service, asambleaza in Chiajna, judetul Ilfov, televizoare pentru grupul francez Schneider si face afaceri de 280 mil. lei in 2017. Firma, controlata de antreprenoarea Andreea Steluta Creanga, a obtinut anul trecut afaceri de 7 ori mai mari decat in anul anterior. Avansul a venit in contextul in care compania si-a schimbat obiectul de activitate (CAEN-ul) din 2017 pana anul trecut. Anterior firma se ocupa cu "Repararea articolelor de uz personal si gospodaresc n.c.a.". Acum Renaissance Public Service figureaza la Ministerul de Finante ca avand CAEN-ul "Fabricarea produselor electronice de larg consum". Datele despre Renaissance Public Service sunt extrem de putine, site-ul propriu afisand doar o adresa fizica, un numar de telefon si o adresa de email, fara alte detalii. Din informatiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider. Fabrica Renaissance Public Service este prima fabrica de televizoare din Romania din ultimele decenii. Pe plan local exista doar sapte mari fabrici de electrocasnice finite care produc aspiratoare, frigidere, aragazuri, espressoare de cafea si mai nou masini de spalat. Pe site-urile retailerilor de electroIT precum Altex, Flanco sau eMAG, sub brandul Schneider figureaza doar televizoare. Spre exemplu, pe eMAG, cel mai puternic retailer online din Romania, televizoarele acestui brand au preturi ce pornesc de la 450 de lei si urca la 3.000 de lei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare