Companii

thumbs

Cine ridica magazinul Leroy Merlin din Pallady: Cross City, o companie de constructii controlata de familiile Ciurtin si Dobra, a avut afaceri de 40 mil. lei in 2018

21.10.2019, 15:00 Sursa: zf.ro

Cross City, compania care construieste magazinul de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti al retailerului francez de bricolaj Leroy Merlin, a facut afaceri de peste 40 de milioane de lei in 2018, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante. Anul trecut a fost al doilea an de activitate al companiei, care apare ca fiind infiintata in 2017. Cross City este detinuta, cu un pachet de 47% din actiuni, de Entire Real Estate Solutions, o companie detinuta, la randul ei, de Calin Gabriel Dobra si Alina Codruta Dobra. ERES este partener cu omul de afaceri Raul Ciurtin, fostul actionar al Albalact, in dezvoltarea unui proiect imobiliar tot in zona Theodor Pallady, pe platforma fostei fabrici a producatorului de vopsele Policolor. Impreuna, ERES si Raul Ciurtin construiesc un proiect mixt, cu birouri, restaurante, hotel, spatii comerciale si locuinte, potrivit datelor oferite de reprezentantii acestui proiect la inceputul anului. Leroy Merlin va fi parte integranta a acestui proiect, care va purta numele Estoria City. Alaturi de Leroy Merlin, chiriasi vor mai fi Kaufland si Lidl.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare