Companii

thumbs

Reteaua de cafenele TONY to GO, detinuta de familia Nituleasa, a ajuns la 5 unitati in Bucuresti, si vrea sa se extinda in franciza

21.10.2019, 19:16 Sursa: zf.ro

Lantul de cafenele TONY to GO, lansat in 2017 de familia Nituleasa, a ajuns la cinci unitati dupa ce a deschis trei localuri in acest an. In ceea ce priveste planurile de dezvoltare, antreprenorii vorbesc despre extinderea in sistem de franciza, atat in Bucuresti, cat si in provincie. Antoniu Nituleasa, CEO al retailerului de echipamente Intersport, a lansat impreuna cu sotia sa Mihaela lantul de cafenele TONY to GO. De businessul TONY to GO se ocupa antreprenoarea care a lucrat anterior in sectorul bancar. "Este primul nostru pariu antreprenorial", spunea ea anterior. Astazi lantul numara cinci cafenele, toate amplasate in Bucuresti. Prima cafenea au deschis-o pe strada Biharia nr. 67-77, in complexul Metav, unde sunt birourile unor companii precum Intersport sau BigPrint. A urmat apoi o unitate in Pipera Plaza la inceput de 2018 pentru ca in acest an sa fie inaugurate alte trei, una stradala in zona Foisorul de Foc si doua in cadrul unor cladiri de birouri precum AFI Park 2 si Plaza Offices.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare