Companii

Ce puteti citi in noua editie a Business Magazin: Cum mergi mai departe dupa 100 de ani de...

Ce puteti citi in noua editie a Business Magazin: Cum mergi mai departe dupa 100 de ani de business, ce idei de afaceri are generatia de 25 de ani si ce legatura este intre blockchain si miorita

29.11.2021, 00:05 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Noua editie a Business Magazin va prezinta o intreaga colectie de idei de afaceri proaspete, bune pentru cei care se gandesc sa inceapa un business in 2022, dar si planurile de dezvoltare pentru urmatorii 100 de ani ale unui business care rezista de un secol.

Dupa un secol de activitate neintrerupta pe piata locala de farmaceutice, timp in care se privatizeaza, se listeaza la bursa si lanseaza mai multe branduri proprii ajunse lider de piata in volum, producatorul local de medicamente Biofarm se pregateste, in anul centenarului, de o noua etapa. Pe ce piloni isi construieste compania planurile de viitor? Catalin Vicol, CEO al Biofarm vorbeste despre strategia de extindere a companiei.

¬ La 25 de ani, probabil ca multi sunt inca la primul loc de munca. Inca incearca sa faca cunostinta cu piata muncii, sa-si gaseasca drumul in cariera, sa-si caute jobul visurilor. Altii poate ca inca nici nu au lucrat vreodata pana atunci si se pregatesc psihologic pentru aceasta etapa. Dar mai sunt si aceia pentru care varsta de 25 de ani vine deja cu un pic de experienta antreprenoriala in spate. Poate cu bani de la parinti - sau nu, poate cu sfaturi si ajutor de la oameni cu state mai vechi, exista si acei tineri care nu se vad vreodata angajati si care prefera sa-si construiasca propriul job ideal. Despre ei veti citi in noua editie a Business Magazin.

¬ Proiectul "Stramosi" a inceput in martie 2021 cu scopul de a realiza o fuziune intre traditie, arta moderna si tehnologia de baza din spatele criptomonedelor. A rezultat o colectie de circa 10.000 de NFT-uri create pe blockchain-ul Elrond si unul dintre cele mai inovatoare proiecte de promovare turistica a Romaniei.

¬ Un puzzle asamblat din elemente diferite, legate chimic prin puterea de atractie, aceasta ar putea fi definitia culturii organizationale. Insa, valorile proprii si comune, atitudinea, gandirea, convingerile si regulile nescrise ale angajatilor ii pot da de furca si celui mai priceput "employee experience specialist", cea mai noua functie creata de companii pentru o persoana insarcinata sa pastreze starea de bine in randul angajatilor. Paharul de Prosseco de dimineata de la birou ori tapetul cu plaje tropicale sunt solutii functionale? Aflati raspunsul in noua editie a Business Magazin.

¬ Alaturi de subiectele de mai sus gasiti in noua editie a Business Magazin idei altfel pentru vacanta de schi, povestea celui mai bun prieten al turistilor straini in Romania, dar si interviuri cu liderii care pot deveni inspiratie pentru managerii de azi.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare