Companii

thumbs

¬Compania de curierat Cargus a inaugurat noua depozite anul acesta, iar pentru anul viitor vizeaza deschiderea a inca sase centre logistice

03.12.2021, 13:54 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Cargus, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de curierat locala, a inaugurat noua depozite anul acesta, iar planurile de extindere vizeaza deschiderea a inca sase astfel de centre logistice anul viitor, conform unui comunicat al companiei. Noile depozite se afla in Brasov, Buzau, Miercurea Ciuc, Zalau, Cluj, Pitesti, Targoviste, Alba-Iulia si Vaslui, deschis in 2018, dar modernizat in 2021.

"Toate eforturile depuse pentru dezvoltarea capacitatii logistice si pentru imbunatatirea experientei clientilor nostri ne permit sa asiguram cea mai buna rata de livrare de pe piata din Romania - 92% din totalul livrarilor ajung la destinatarii lor in ziua urmatoare preluarii. Un bun exemplu al acestor eforturi este chiar depozitul nostru de la Brasov, unde Cargus a investit in jur de 2 milioane de Euro, din 2018 pana in prezent, in dotarea cu echipamente specifice si dezvoltarea acestui centru logistic. In plus, ne-am propus ca anul viitor sa mentinem rata de livrare, in timp ce estimam o crestere de 30% a volumelor", a declarat Jarosᅤaw Sliwa, CEO Cargus.

Unul dintre cele mai mari depozite inaugurate anul acesta de catre Cargus este hub-ul regional de la Brasov, care are o suprafata de 10.500 mp si este prevazut cu 13 rampe pentru camioane, 32 de porti industriale si o linie automata de sortare.

De asemenea, depozitul de la Buzau a fost deschis in luna mai si are o suprafata de 1.385 mp, la care se adauga 280 de mp, spatiu destinat birourilor. Investitia in acest centru logistic se ridica la 500.000 euro.

Pentru 2022, Cargus se pregateste sa investeasca in alte 16 depozite, dintre care 10 reprezinta investitii de relocare si modernizare, iar 6 dintre ele vor fi cu totul noi.

Compania de curierat Cargus si-a majorat veniturile cu 8% anul trecut, raportand venituri de 494 milioane lei, fata de 454 milioane lei in 2019, conform datelor Ministerului de Finante. Cresterea afacerilor companiei de curierat a venit pe fondul avansului comertului online in contextul pandemiei.

¬¬¬

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare