Zf 24

Andreea Baciu, Chief Culture Officer la UiPath, a intrat in echipa de consilieri a start-up-ului...

Andreea Baciu, Chief Culture Officer la UiPath, a intrat in echipa de consilieri a start-up-ului local Nestor

10.08.2022, 08:00 Sursa: zf.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Andreea Baciu, chief culture officer in cadrul UiPath, primul unicorn romanesc, s-a alaturat echipei de consilieri a start-up-ului local Nestor, care a dezvoltat o platforma de "people intelligence" ce ajuta companiile sa recurteze, sa dezvolte si sa retina angajatii valorosi in organizatiile lor. Ea a fost numita primul chief culture officer (CCO) din cadrul UiPath, dupa ce a fost chief people officer interimar al companiei, construind o echipa de succes si fiind responsabila pentru inspirarea, conducerea si sustinerea culturii unicornului romanesc.

"Andreea Baciu se numara printre cele mai importante persoane care a lucrat la construirea strategiei culturale din cadrul UiPath. Consilierea strategica pe care o va aduce Andreea este de nepretuit pentru indeplinirea misiunii noastre la Nestor de a ajuta liderii HR sa inteleaga datele despre oameni din cadrul initiativelor de implicare, performanta si crestere a angajatilor, oferindu-le informatii utile si instrumentele de automatizare de care au nevoie pentru a avea un impact asupra rezultatelor afacerii. Sunt incantat sa o am in echipa. Impreuna, vom crea noi modalitati prin care organizatiile pot implica si dezvolta talentul in noua lume hibrida", a declarat Bogdan Apostol, cofondator si CEO al Nestor.

Sustinut de Y Combinator - programul de accelerare renumit din Silicon Valley (SUA), start-up-ul local ajuta liderii de HR sa-si masoare, sa adapteze si sa-si imbunatateasca in mod constant strategia de resurse umane si sa o alinieze continuu la obiectivele generale de afaceri.

"Aducem impreuna procesele de <>, performanta si dezvoltare a angajatilor printr-o abordare bazata pe un profil individual de skill-uri pentru fiecare angajat din organizatie. Folosim <> pentru a automatiza trimiterea de <> catre angajati si a da managerilor si HR-ului <> care sa fie actionabile."

In noul ei rol de consilier, Andreea Baciu va oferi indrumari echipei de conducere a start-up-ului Nestor pe o serie de subiecte, cum ar fi implicarea si dezvoltarea angajatilor, analiza oamenilor, managementul talentelor si diversitatea, echitatea, incluziunea si apartenenta, oferind sfaturi despre cum pot raspunde strategiile lui Nestor la provocarile cu care se confrunta departamentele de HR in construirea strategiilor de resurse umane, precum si in abordarea nevoilor complexe ale unei forte de munca multiculturale si multigenerationale din noul loc de munca hibrid.

"Crearea unor medii de lucru in care oamenii sunt incurajati sa isi asume propria dezvoltare si sa devina o versiune mai buna a lor insisi va fi elementul cheie al succesului organizational in anii urmatori. Nestor va deveni un suport indispensabil pentru liderii de HR in misiunea lor de a construi strategii de resurse umane care sa permita o mai mare transparenta, o mai buna luare a deciziilor si o agilitate organizationala sporita care sa raspunda nevoilor afacerii", a precizat Andreea Baciu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare