Cryptobusiness

LIVE TEXT: Piata crypto, in cadere libera: Bitcoin a ajuns la 23.729 dolari, Ethereum la 1.228...

LIVE TEXT: Piata crypto, in cadere libera: Bitcoin a ajuns la 23.729 dolari, Ethereum la 1.228 dolari. Egold a scazut la 40 de dolari. Crypto Winter: Bitcoin se prabuseste la cel mai scazut nivel din ultimele 18 luni. Celsius Network au intrerupt retragerile si transferurile de crypto, iar Binance a inghetat retragerile de Bitcoin din cauza "conditiilor extreme de piata"

13.06.2022, 10:37 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Piata crypto, in cadere libera: Bitcoin a ajuns la 23.729 dolari, Ethereum la 1.228 dolari. Egold a scazut la 40 de dolari

Celsius Network va intrerupe retragerile si transferurile intre conturi din cauza "conditiilor extreme de pe piata", a anuntat luni compania, in cel mai recent semn de presiune in industria crypto.

Bitcoin a extins scaderile anterioare dupa anuntul Celsius, scazand cu peste 6% pana la 24.888 dolari, un minim al ultimelor 18 luni. Ether, a doua cea mai mare criptomoneda din lume, a scazut cu peste 8%, la 1.303 dolari, cel mai scazut nivel din martie 2021.

"Luam aceasta masura necesara ... pentru a stabiliza lichiditatile si operatiunile in timp ce luam masuri pentru a pastra si proteja activele", a declarat compania intr-o postare pe blog.

"In plus, clientii vor continua sa acumuleze recompense in timpul pauzei, in conformitate cu angajamentul nostru fata de clientii nostri".

Celsius Network, care a obtinut o finantare de 750 de milioane de dolari la sfarsitul anului trecut, este un jucator important in domeniul imprumuturilor crypto. Acesta ofera produse purtatoare de dobanda clientilor care isi depun criptomonedele la companie si imprumuta criptomonede pentru a obtine un randament.

La data de 17 mai, compania a procesat imprumuturi in valoare de 8,2 miliarde de dolari si avea active de 11,8 miliarde de dolari, potrivit site-ului sau web.

In luna august a anului trecut, aceasta a declarat ca avea active de peste 20 de miliarde de dolari.

In timp ce imprumuturile crypto au devenit o afacere din ce in ce mai mare, sectorul a intrat sub control de reglementare, in special in SUA.

Pietele crypto au fost sub presiune in ultimele luni, scazand alaturi de alte asa-numite active de risc, pe masura ce ratele dobanzilor au crescut in intreaga lume.

De asemenea, scaderile de pret au fost cauzate si au contribuit la prabusirea unor proiecte crypto . Cea mai notabila a fost caderea stablecoin-ului TerraUSD, care luna trecuta a rupt legatura cu dolarul si si-a prabusit valoarea, zguduind industria crypto .

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare