Companii

PwC Romania si D&B David si Baias au acordat asistenta grupului turc Memorial Healthcare in...

PwC Romania si D&B David si Baias au acordat asistenta grupului turc Memorial Healthcare in achizitia Spitalului de Oncologie Monza

09.12.2022, 10:37 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

O echipa integrata de consultanti specializati in tranzactii, servicii fiscale si juridice ai PwC Romania si D&B David si Baias a acordat asistenta grupului turc Memorial Healthcare in procesul de achizitie a Spitalului de Oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City din Bucuresti. "Intregul an 2022 si acest ultim trimestru cu predilectie au fost efervescente pentru piata de M&A, cu multe tranzactii de succes incheiate si finalizate, iar achizitia Spitalului de Oncologie Monza se numara printre cele mai importante. Ne bucuram ca am fost alaturi de Memorial Healthcare in aceasta tranzactie si multumesc atat echipei Memorial pentru incredere, cat si echipei integrate PwC si D&B pentru efortul sustinut care a contribuit la succesul acestei tranzactii, care marcheaza intrarea unui nou operator de renume pe piata de servicii medicale din Romania. Memorial Healthcare aduce in piata romaneasca expertiza serviciilor medicale din Turcia, una din destinatiile preferate de pacientii romani pentru tratamentele oncologice", a declarat Cornelia Bumbacea, Partener Deals, PwC Romania. In cadrul tranzactiei, echipa PwC Romania si D&B David si Baias a acordat servicii de asistenta de tip lead-advisory M&A, due diligence, asistenta juridica si fiscala efectuate pe parcursul intregului proces de tranzactie. "Serviciile medicale au fost in ultimii ani unul dintre cele mai dinamice si atractive sectoare pentru fuziuni si achizitii. Avem o echipa experimentata, care a gestionat un numar semnificativ de tranzactii in acest sector in care suntem permanent activi. Ne bucuram ca am putut asista Memorial Healthcare intr-o tranzactie complexa", a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare