×

Burse

Actiunile Safetech Innovations, companie romaneasca de securitate cibernetica cu birouri in...

Actiunile Safetech Innovations, companie romaneasca de securitate cibernetica cu birouri in Bucuresti, Londra si Abu Dhabi, vor fi transferate de pe piata AeRO pe Piata Principala a BVB in data de 6 februarie

27.01.2023, 11:21 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Actiunile Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie romaneasca de securitate cibernetica cu birouri in Bucuresti, Londra si Abu Dhabi, vor fi transferate de pe piata AeRO pe Piata Principala a BVB, in data de 6 februarie.

Ultima zi de tranzactionare pentru actiunile SAFE pe piata AeRO va fi 1 februarie.

"Suntem incantati ca la exact doi ani de la debutul nostru pe piata AeRO ne vom marca debutul pe Piata Principala, deschizand astfel compania noastra catre noi investitori si oportunitati. In 2021, actiunile SAFE au fost cele mai tranzactionate instrumente financiare de pe piata AeRO, iar in 2022, compania noastra a fost a doua cea mai tranzactionata. Prin urmare, transferul pe Piata Principala este un pas firesc in evolutia noastra, care ne va ajuta sa ne dezvoltam si mai mult compania, oferind vizibilitate si recunoastere extinse, precum si un acces mai facil la capital", a declarat Victor Gansac, CEO al Safetech Innovations.

Safetech Innovations a debutat pe piata AeRO in data de 29 ianuarie 2021. De-a lungul timpului, compania a atras 13,1 milioane de lei de la investitorii BVB in cadrul a doua majorari de capital social - un plasament privat organizat in octombrie 2020, inainte de debutul pe piata AeRO, cand Safetech Innovations a atras 2,5 milioane de lei de la investitori individuali, si o majorare de capital social care a avut loc in perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022. In timpul celei de-a doua operatiuni de majorare a capitalului social, compania a atras 10,6 milioane de lei pentru extinderea internationala in Marea Britanie si SUA.

De la plasamentul privat din octombrie 2020, valoarea companiei a crescut cu 1.628%, de la o evaluare de 12,5 milioane lei la o capitalizare bursiera de 216 milioane lei in data de 26 ianuarie 2022, la inchiderea pietei.

"Suntem pregatiti sa trecem la urmatorul nivel, sa aducem alaturi de noi si alti investitori de retail si investitori institutionali, continuand sa aplicam cele mai bune practici de guvernanta corporativa si relatii cu investitorii", a mai spus Victor Gansac.

Safetech Innovations are peste 3.300 de actionari si este detinuta in proportie de 36,8% de Victor Gansac, cofondator, Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO, 36,7% de Paul Rusu, cofondator si CFO, iar restul de 26,5% este reprezentat de free-float - investitori BVB.

In procesul de transfer pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, Safetech Innovations a fost asistata de Cornerstone Communications in calitate de consultant, Alpha Bank, in calitate de intermediar, si Baker Tilly Romania, in calitate de auditor.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare