Business Hi-Tech

Marius Ciuperca, general manager al companiei Setrio Soft, testeaza ideea unei retele de...

Marius Ciuperca, general manager al companiei Setrio Soft, testeaza ideea unei retele de investitori angel in start-up-uri tech. Prima tinta: FieldOS

07.02.2023, 13:00 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Marius Ciuperca, general manager si actionar al companiei Setrio Soft, cu afaceri de 18 mil. lei in 2021, testeaza lansarea unui proiect de retea de investitori de tip angel in start-up-uri tech, prima companie vizata fiind FieldOS, (fostul Smarthuts), care a dezvoltat o solutie software care permite gestionarea activitatilor echipelor care lucreaza pe teren. "Ma bucur sa va anunt implicarea mea intr-un proiect de tip "angel network" specializat in investitia in companiile de tehnologie inovatoare. Dupa 20 de ani de decizii in cel mai dinamic segment de piata, am ajuns la concluzia ca cel mai important asset pe care l-am dezvoltat este intuitia de business. Mi-am propus sa impart acest skill cu prieteni care vor de asemenea sa puna banii la munca inteligent: noul proiect se va concentra pe investitii in start-up-uri locale cu potential de scalare internationala. Vom cauta solutii unice si o crestere rapida", a scris Marius Ciuperca pe reteaua sociala de business LinkedIN. Testul privind lansarea proiectului va fi derulat impreuna cu start-up-ul FieldOS, a anuntat Marius Ciuperca.

"Va supun atentiei si prima tinta de investitie: start-up-ul FieldOS, o solutie SaaS care revolutioneaza modul in care utilizatorii echipamentelor si locatiilor din orice fel de cladire interactioneaza cu echipele care le ofera suport. Propunerea se adreseaza atat investitorilor individuali, cat si institutionali si ofera oportunitati de investitii diversificate in companii tehnologice inovatoare. Daca sunteti interesati sa investiti minim 2.000 euro in acest proiect, va rog sa imi trimiteti pana la data de 10.02.2023 intentia de investitie care trebuie sa se concretizeze maxim pana la 28.02.2023", a scris Marius Ciuperca. Ion Gavrilescu, cofondator si managing partner FieldOS a declarat recent in cadrul emisiunii ZF IT Generation ca start-up-ul si-a propus sa obtina o noua runda de investitii in valoare totala de 800.000 euro.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare