Burse

Bogdan Ciungradi, fost CEO al grupului Noriel, preia conducerea departamentului financiar al AROBS...

Bogdan Ciungradi, fost CEO al grupului Noriel, preia conducerea departamentului financiar al AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie de tehnologie listata la BVB, cu 865 mil. lei capitalizare

08.02.2023, 09:55 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

AROBS Transilvania Software (simbol bursier: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti, anunta numirea lui Bogdan Ciungradi in functia de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului.

Bogdan Ciungradi este un executiv cu o experienta de 25 de ani in domeniul financiar si operational, detinand de-a lungul timpului roluri de conducere in companii precum Noriel Group, Tiriac Imobiliare, SIVECO Romania si Flanco, pozitii de unde a contribuit la optimizarea proceselor de afaceri si financiare ale acestora.

Inainte de a se alatura AROBS, Bogdan Ciungradi a ocupat functia de CEO al Noriel Group, companie care gestioneaza activitati de productie, retail si distributie de jucarii.

In cadrul pozitiilor de conducere ocupate in companiile Flanco, Siveco si Noriel, Bogdan Ciungradi a coordonat relatia cu investitorii - in mare majoritate fonduri de investitii, precum si procesele de guvernanta corporativa.

"Tranzactiile de M&A pe care le-am realizat inca din a doua jumatate a anului 2021, prin care am adus alaturi de noi antreprenori care isi doresc sa isi dezvolte afacerile cu sprijinul nostru, au determinat cresteri ale activitatii, din punct de vedere al diversificarii, dar si al complexitatii acesteia. Grupul nostru este implicat activ pe mai multe planuri, atat la nivelul industriilor, produselor si serviciilor software furnizate, cat si al numarului tarilor in care activam, care a ajuns in prezent la noua. Avand in vedere multitudinea de beneficii, dar si provocari aduse de companiile care au devenit parte din AROBS, precum si perspectiva altor tranzactii viitoare, ne bucuram ca am reusit sa ne consolidam departamentul financiar prin cooptarea unui CFO cu experienta notabila in domeniu.", spune Voicu Oprean, fondator si CEO al AROBS.

In calitate de CFO al AROBS, Bogdan Ciungradi va fi responsabil de coordonarea activitatii departamentului financiar si eficientizarea operatiunilor in vederea stimularii performantei financiare la nivel de grup. Totodata, acesta va fi implicat in procesul privind transferul actiunilor AROBS pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, un obiectiv pe care compania urmareste sa-l atinga anul acesta.

"Grupul AROBS este una dintre cele mai dinamice entitati din domeniul tehnologiei in Romania si imi doresc sa contribui, alaturi de colegii mei, la implementarea eficienta a strategiei de dezvoltare a Grupului, pastrand atat spiritul antreprenorial, cat si consolidand procesele de guvernanta corporativa", a declarat Bogdan Ciungradi, CFO al AROBS Transilvania Software.

Incepand cu a doua jumatate a anului 2021 si pana in prezent, AROBS a desfasurat o campanie intensa de M&A prin achizitionarea companiilor Berg Software, AROBS Engineering (fosta linie de business si echipa Enea Software Development Services), grupul Nordlogic, Centrul de Soft GPS Romania si SYDERAL Polska, precum si demararea includerii in grup a celor doua entitati din Republica Moldova, AROBS Software si AROBS TrackGPS.

AROBS Transilvania Software este listata pe piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti din data de 6 decembrie 2021. Compania are in prezent o capitalizare de piata de aproximativ 865 milioane de lei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare