×

Business Hi-Tech

ZF Live. Melinda Morariu, Bridge-to-Information: "Prin rapoartele noastre cautam sa obtinem...

ZF Live. Melinda Morariu, Bridge-to-Information: "Prin rapoartele noastre cautam sa obtinem informatii relevante care sunt foarte usor de utilizat, usor de filtrat si se adreseaza utilizatorului in functie de nevoile lui"

28.03.2023, 16:30 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

¬ Ziarul Financiar si BRIDGE-to-INFORMATION au dezvoltat prima varianta interactiva a unui catalog ZF - Top 1.000 cele mai mari companii din Romania - un tool pe care il pot accesa toti abonatii ZF Corporate.

Solutia interactiva dezvoltata de Bridge-to-Information pentru catalogul Top 1.000 cele mai mari companii din Romania realizat de ZF si Deloitte, ofera informatie detaliata tuturor celor care isi doresc sa priveasca top 1000 din perspectiva unor analize proprii si relevante.

"Cel mai important este ca am pornit de la acest top 1.000, de la ideea pe care ZF deja a dezvoltat-o, venind cu niste instrumente care sa faca mai usor de utilizat si sa dea mai multa informatie detaliata pentru cei care au nevoie de asta. Vorbim de un ecosistem. Sunt destul de multi cei implicati in relatiile cu aceste firme, care pot sa aiba interes in a vedea evolutia lor - nu doar la nivel de primaria de judet, ci si cei care fac parte din lantul de aprovizionare sau cei care cauta clienti printre aceste firme. Ei pot merge si pot selecta domeniul de interes sau pot cauta firma dupa industrie. Pot sa vada si locul pe care il ocupa judetul respectiv in tara ca cifra de afaceri cumulata din cifra de afaceri totala a tarii", a spus Melinda Morariu, cofondator si CEO, Bridge-to-Information, la emisiunea online de business ZF Live

Varianta interactiva a Top 1.000, dezvoltata prin parteneriatul dintre ZF si BRIDGE-to-INFORMATION aduce pentru prima data in universul de produse al ZF un catalog interactiv, deschis, o baza de date accesibila, cu informatie ce poate fi "citita" in functie de interesul fiecaruia dintre abonati.

Este compania mea in top 1.000? Sunt clientii si furnizorii mei in top 1.000? Cum arata businessul in judetul in care vreau sa ma extind? Care regiune din Romania este cel mai bine reprezentata in top 1.000? Care este domeniul de activitate cu cele mai multe companii in top 1.000?

Raspunsul este de astazi la un singur click distanta prin intermediul noului tool Top 1.000 interactiv dedicat exclusiv abonatilor ZF Corporate. Accesul la acest nou tool interactiv se face din sectiunea Atlasul de Business al Romaniei, disponibila pe ZF Corporate.

Bridge-to-Information, partenerul ZF in realizarea acestui catalog, are in spate experienta de consultanti de business a celor doi fondatori Liviu Sav si Melinda Morariu care si-au propus de la inceput sa construiasca solutii bazate pe cifre si rapoarte care pornesc de la nevoile fiecarui client in parte. "Noi pornim de la om si nu de la tehnologie. Vorbim de rapoarte interactive, vorbim de tehnologie, dar o subordonam nevoilor utilizatorilor", a spus Melinda Morariu.

Mai precis, Bridge-to-Information mizeaza pe un sistem, nu pe o aplicatie, care este construit pe identificarea nevoii, a surselor de date deja colectate si procesarea acestora in asa fel incat sa serveasca intereselor clientului de informare, de analiza, de evolutii si de a avea informatiile cat mai rapid.

"Antreprenorul ii cere contabilului diverse date, pe baza carora urmeaza sa ia decizii. Contabilul nu are nici resursele, nici timpul necesar pentru a furniza aceste date in timp util. Aici intervenim noi. Luam datele deja colectate, le procesam si obtinem informatii relevante pentru antreprenor."

Solutiile cerute de catre manageri difera de la companie la companie, spune Melina Morariu. Mai mult, cerintele lor sunt pe diverse grade de complexitate si interes. Cei din pozitia de top manager, afirma Melinda Morariu, sunt interesati de indicatori generali care se refera la firma, in timp ce oamenii din vanzari sau transport vin cu cerinte concrete si nisate pe activitatea lor.

"Pentru top manager pot fi indicatori generali, in timp ce pentru omul de vanzari pot fi vanzarile proprii, pentru omul din transport poate fi profitabilitatea pe camion sau sofer, iar pentru magazin, spre exemplu, poate fi profitabilitatea per magazin".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare