Companii

thumbs

Conferinta ZF/Raiffeisen Branduri romanesti, Galati: Cum sa iti construiesti un brand puternic? Brandul este cel care ramane in urma antreprenorilor, iar ei trebuie sa se intoarca la domeniile in care au expertiza pentru constructia unui brand puternic

26.06.2019, 00:08 Sursa: zf.ro

Producatorii locali si consumul de produse romanesti ar trebui incurajate, iar antreprenorii care vor sa dezvolte un brand puternic trebuie sa gandeasca in perspectiva si sa incerce sa se diferentieze pe piata. Acestea au fost cateva dintre directiile dezbatute la conferinta ZF Branduri romanesti, organizata ieri la Galati de Ziarul Financiar in parteneriat cu Raiffeisen Bank Romania. Peste 120 de antreprenori locali au participat la evenimentul la care s-a discutat despre povestile din spatele catorva dintre cele mai puternice branduri locale, dar si cum se poate dezvolta mai accelerat regiunea Galati-Braila. "Un obiectiv al acestor intalniri este de a inspira, de a da posibilitatea clientilor sa afle, sa mearga mai departe. Finantam companii romanesti pentru ca noi credem in parteneriat si perspectiva, pentru ca suntem in Romania. Vrem sa aratam ca putem face mult mai mult impreuna", a spus Felix Daniliuc, director executiv Raiffeisen Bank Romania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare