Liga 1

thumbs

Americanii se intereseaza de Alex Ionita! Oferta importanta primita de Astra de la un club mare din SUA

28.11.2017, 13:43 Sursa: Prosport

Alex Ionita (22 de ani), continua sa atraga, prin evolutiile sale, privile echipelor importante. DigiSport scrie ca mijlocasul este dorit de turcii de la Konyaspor, dar si de americanii de la New York Red Bull, care pun pe masa o oferta de 1,5 milioane de euro.

CFR Cluj nu este ultima echipa inscrisa pe lista celor care-l doresc pe Alexandru Ionita. Turcii de la Konyaspor, CS U Craiova, dar si New York Red Bull au intrat in cursa pentru semnatura tanarului mijlocas crescut la Rapid, in Giulesti.

Sursa citata scrie ca Astra Giurgiu, fosta campionata din Liga 1, are de la Konyaspor o oferta de 800.000 de euro pentru Alexandru Ionita II. La fel de interesanta este si propunerea lui CS U Craiova, celalalt club interesat de atacant. Oltenii ofera 500.000 de euro plus doi jucatori la schimb. Insa niciuna din cele doua echipe nu se ridica la nivelul pretentiilor invocate de giurgiuveni, si anume 1,5 milioane de euro.

Alexandru Ionita mai are contract cu Astra pana in vara lui 2018. Interesul celor de la New York Red Bull pentru vedeta giurgiuvenilor poate veni ca urmare a imprumutul lui Anatole Abang la Giurgiu. Este posibil ca americanii sa fi urmarit evolutia fotbalistlui lor, iar Ionita sa le fi atras atentia.

Articole asemanatoare