Stranieri

thumbs

"Masina de goluri" din Danemarca! Adi Petre a marcat din nou pentru Esbjerg: statistica cu care romanul a impresionat

08.11.2018, 20:33 Sursa: Prosport

Adrian Petre (20 de ani) a ajuns la 8 goluri in acest sezon, in 18 meciuri, cu Esbjerg, dupa ce a marcat si in Cupa Danemarcei golul prin care echipa sa a egalat in deplasarea de la Sonderjyske, din Cupa Danemarcei.

Internationalul roman U21 a devenit om de baza la Esbjerg, dupa transferul de la UTA, in vara anului 2017, si conteaza tot mai mult in echipa antrenata de John Lammers. La ultima aparitie in tricoul lui Esbjerg, Adi Petre a egalat dintr-o lovitura libera, de la 25 de metri, iar echipa sa a castigat, in cele din urma, scor 2-1, in fata lui Sonderjyske.

Astfel, Esbjerg s-a calificat in sferturile Cupei Danemarcei, in timp ce in campionat se afla pe locul trei.

La momentul transferului sau in Danemarca, FCSB il transfera de la UTA pe Dennis Man, care era coleg cu Adi Petre. Primul a fost transferat de actuala vicecampioana Romaniei, in timp de al doilea pare a fi regretat: "Mie imi pare rau ca FCSB nu l-a luat pe Adrian Petre odata cu Dennis Man, de la UTA Arad. Pentru ca atunci Steaua avea posibilitatea sa-i aduca pe amandoi si o facea si pe bani putini" , sustinea presedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam.

Inclusiv Gigi Becali a vorbit despre Adi Petre: "Eu l-am luat pe Man de la UTA si am vrut sa-l iau si pe Adrian Petre dupa o luna. Daduse vreo trei goluri intr-un meci, parca. L-am vrut, dar m-am consultat, mi s-a zis ca e inalt, ca e mare, ca nu stiu ce, ca nu e de noi. Dar nu regret nimic, n-a fost sa fie! Eu nu regret nimic din ce fac la fotbal, pentru ca Dumnezeu le hotaraste el mai bine".

Articole asemanatoare