Stranieri

thumbs

Sumudica, doar egal cu fosta echipa a lui Rednic: Al Shabab - Al Faysaly 0-0. Budescu a revenit pe teren, Gaman a fost integralist

08.11.2018, 20:40 Sursa: Prosport

Al Shabab, echipa antrenata de Marius Sumudica, a obtinut doar o remiza in ultimul meci din campionatul Arabiei Saudite, contra lui Al Faysaly, fosta echipa a lui Liviu Ciobotariu si Mircea Rednic. A fost 0-0 dupa 90 de minute, iar pe finalul partidei si-a facut aparitia si Constantin Budescu, revenit dupa o accidentare suferita in urma cu o luna.

Valerica Gaman a fost integralist pentru echipa lui Marius Sumudica. Budescu a intrat in minutul 82 in teren, luandu-i locul lui Hattan Babhir. Sunt primele minute bifate de Constantin Budescu dupa o luna, din cauza unei accidentari care l-a tinut departe de teren, impiedicandu-l sa joace si pentru echipa nationala a Romaniei la ultima actiune, in meciurile cu Lituania (2-1) si Serbia (0-0).

Al Shabab si-a intrerupt seria de 2 victorii consecutive. In ultimele cinci partide, Shabab are doua victorii, doua egaluri si o infrangere.

Dupa noua etape scurse din campionat, Al Shabab ocupa locul patru in clasamnet, cu 16 puncte, in timp ce Al Faysaly e pe locul opt, cu 11 puncte. La Al Faysaly a fost integralist croatul Ante Puljic, despre care se spune ca e dorit din nou de Mircea Rednic Dinamo . Fundasul central a fost si pe lista FCSB-ului in trecut, insa transferul nu s-a realizat pana la urma.

Lider autoritar in campionatul Arabiei Saudite e Al Hilal, fosta echipa a lui Cosmin Olaroiu, Mirel Radoi, Laurentiu Reghecampf si Mihai Pintilii. Hilal conduce clasamentul, cu opt victorii din opt meciuri, cu 24 de puncte, avand cel mai bun atac si cea mai buna aparare din intrecerea interna.

Articole asemanatoare