Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | O noua voce importanta cere plecarea unui titular de la Dinamo! Rednic a spus "nu", dar fotbalistul a simtit pericolul

08.11.2018, 21:17 Sursa: Prosport

Jaime Penedo (37 de ani) va intra in ultimele sase luni de contract cu Dinamo , in iarna, iar sederea panamezului e din nou pusa sub semnul intrebarii. Desi antrenorul Mircea Rednic a spus clar si raspicat ca portarul va ramane la echipa, fotbalistul nu simte ca va fi pastrat si, mai mult, va fi inlocuit cu un fotbalist transferat de "Puriu".

La 37 de ani, Penedo ramane la un nivel bun din punct de vedere al formei, fiind prezent si la Campionatul Mondial din Rusia, din aceasta vara. Doar ca sederea sa la Dinamo a revenit in actualitate, iar mai mult voci, printre care si cea a lui Cristi Munteanu, au sustinut ca panamezul ar trebui inlocuit cu un alt portar.

In ultima sa interventie la ProSport LIVE , fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, a sustinut ca vremea lui Penedo la Dinamo a apus: "Sincer, in momentul asta Dinamo trebuie sa-si ia si portar (n.r. - intrebat daca Rednic se va baza pe Penedo). L-am vazut pe Mutiu. E un portar de viitor, dar hai sa nu ne hazaradam. Am vazut si ce a facut Vlad la Steaua . Dar trebuie sa-i iei usor, sunt tineri" , a declarat Cristi Munteanu, la ProSport LIVE.

Mircea Rednic i-a luat apararea lui Penedo: "Nu va veni niciun portar, nu cred ca s-a inteles, am zis ca daca e nevoie sa schimb, schimb de la portar, pana la maseur. Avem un portar foarte bun, Penedo", declara "Puriul" in urma cu cateva zile.

"S-a vazut ce politica are antrenorul. Daca va aduce un portar, acel portar va juca, pentru ca il aduce el. Asa ar trebui sa fie. Vede un deficit de portari, pentru ca daca nu ar vedea, nu ar aduce. Vom vedea la momentul oportun" , a spus portarul panamez la o conferinta de presa.

Articole asemanatoare