Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | De ce Arena Nationala, cel mai mare stadion al tarii, are cel mai jalnic gazon? "De atunci a inceput dezastrul! Dumnezeu stie cine sunt cei care fac asemenea lucrari"

09.11.2018, 20:22 Sursa: Prosport

Presedintele de onoare al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, se teme ca derby-ul cu Dinamo din Liga 1 Betano, de duminica, ora 21:00, va fi umbrit din cauza starii execrabile a gazonului de pe Arena Nationala.

"Terenul s-ar putea sa ne incurce. Am jucat si eu pe unele rele, si n Divizia A, la Jiul Petrosani, unde era zgura. Ei udau terenul, de intrai pana la glezne si cand se termina meciul nu ma puteam vedea in oglinda...dar era demult, acum e o rusine ce e se intampla la Arena Nationala. Cel mai mare stadion din tara sa arate asa? Incerc sa nu invit pe nimeni la meci, ca sa nu vada ce e aici" , a spus oficialul ros-albastrilor la ProSport LIVE.

"Dezastrul e de la inceput, de cand s-a jucat pe nisip, de la primul meci al nationalei. E prost conceput, de acolo pleaca toate problemele, si la Craiova am vazut ca e la fel. Nu stiu cine sunt arhitectii, constructorii, Dumnezeu stie de fapt cine sunt cei care fac asemenea calcule, asemenea proiecte...Nu copiii aia au distrus gazonul, asa era de la inceput" , a mai spus Duckadam.

Saptamana trecuta, peste 3.500 de copii, din intreaga tara si Republica Moldova, au participat la un turneu organizat cu ocazia Centenarului Marii Uniri, competitia desfasurata pe Arena Nationala afectand gazonul.

Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a lansat un atac violent la adresa edilului Capitalei, institutie ce administreaza Arena Nationala, dar a fost pus la punct de Gigi Becali.


Articole asemanatoare