Liga 1

thumbs

Si cu Dennis Man cum ramane? :) Echipa care "poate plati 30 de milioane de euro", interesata de un super mijlocas pe care s-au dat 110 milioane de euro si care a castigat 21 de trofee

11.01.2019, 13:18 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Zvonurile despre posibilul interes al lui Zenit St. Petersburg, liderul campionatului din Rusia, pentru romanul Dennis Man par tot mai ridicole pe masura ce perioada de transferuri prinde viata. Cu exceptia declaratiilor partilor interesate din jurul mijlocasului de la FCSB , nimeni nu a confirmat posibilul interes al rusilor pentru mijlocasul ofensiv al vicecampioanei din Liga 1 Betano.

Mai mult, stirile aparute recent trimit in ridicol orice alaturare dintre Zenit si Man. Jurnalistul armean Hrach Khachatryan, citat de publicatia ruseasca Sport Express, indica faptul ca Zenit St. Petersburg este interesata de mijlocasul ofensiv Henrikh Mkhitaryan de la Arsenal Londra, cel care ar fi si pe lista italienilor de la AC Milan.

Fotbalistul armean de 29 de ani poate evolua pe orice pozitie in linia de mijlocasi ofensivi si a jucat in acest sezon pentru Arsenal mai multe partide chiar pe postul pe care s-a consacrat Dennis Man, cel de mijlocas ofensiv dreapta. Chiar daca Arsenal nu pare dispusa sa se desparta de fotbalistul care a marcat de patru ori in aceasta editie din Premier League, o declaratie recenta a lui Unai Emery alimenteaza zvonurile care dau drept posibila despartirea lui Arsenal de un fotbalist cu "greutate". Antrenorul "tunarilor" a spus, intr-o conferinta de presa, faptul ca "nu putem face transferuri definitive, putem doar sa imprumutam jucatori, sa ii aducem sub forma de imprumut". Totusi, este mai probabila o despartire a lui Arsenal de Ozil, nu de Mkhitaryan, asta in conditiile in care interesul lui Zenit nu s-ar materializa printr-o oferta de nerefuzat pentru echipa din Premier League.

De curand, imprsarul moldovean Arcadie Zaporojanu inainta o varianta cu tenta SF si pronunta numele echipei ruse: "Pot sa aduc o oferta de aproximativ 30 de milioane de euro de la Zenit, bineinteles negociabil, dar conditia este ca Dennis Man sa joace bine la vara la turneul final, iar Romania sa prinda semifinalele. Atunci rusii pot plusa si se poate ajunge si la suma asta de 30 de milioane de euro cum vrea domnul Becali", spunea agentul de fotbalisti, pentru fanatik.ro.

30 de milioane de euro e cota lui Mkhitaryan, care a trecut pe la Sahtior Donetk, Borussia Dortmund, Manchester United si Arsenal. In 2016, "diavolii" au platit 42 de milioane de euro pentru a-l lua de la Dortmund, iar Arsenal a achitat 34 de milioane de euro intr-un schimb in care a fost implicat si Alexis Sanchez.

De-a lungul carierei, pentru Mkhitaryan s-au platit 110 milioane de euro in transferuri, iar cel mai bun fotbalist al Armeniei in ultimii ani se lauda, pana la 29 de ani, cu o vitrina in care a strans 21 de trofee.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare