Liga 1

thumbs

Gica Hagi i-a anuntat plecarea, Ianis reactioneaza. Ce a spus Hagi Jr. cand a fost intrebat despre transfer si comparatia pe care o vrea oprita: "E deplasata"

Liga 1 Vineri, 18 Sep ora 18 va juca Chindia Targoviste - AFC Hermannstadt pe posturile Look

Cu Orange TV și aplicatia #OrangeTVGo poți fi alături de echipa ta.

20.04.2019, 19:02 Sursa: Prosport

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ianis Hagi (20 de ani) va pleca, in proportie foarte mare, de la Viitorul inaintea Campionatului European Under 21 din iunie, dupa cum a anuntat Gica Hagi, dar, pentru moment, refuza sa discute pe seama transferului sau. Sambata, in cadrul unei conferinte de presa, playmaker-ul Viitorului a luat cuvantul, a respins din start ideea de a discuta prea mult despre plecarea sa si a caracterizat drept "deplasata" comparatia Ajax- Viitorul .

"Nu cred ca se pune problema sa discut despre transfer atata timp cat campionatul inca se joaca. Suntem angrenati atat in campionat, cat si in Cupa Romaniei, deci mintea mea este asupra jocului si asupra rezultatelor pozitive pe care trebuie sa le scoatem in urmatorea luna", a declarat Ianis, care-l lasa pe tatal sau sa vorbeasca despre transfer: "De aceea este si patron, antrenor, el vorbeste. Noi, jucatorii, trebuie sa ne facem datoria pe teren atata timp cat suntem sub contract cu Viitorul si cand se va termina campionatul, cand se va termina Cupa, atunci cred ca este momentul potrivit sa vorbim despre un transfer".

"Comparatia Ajax-Viitorul e deplasata"

In contextul in care din ce in ce mai multa lume vorbeste despre Viitorul lui Hagi ca despre varianta romaneasca a Ajaxului, Ianis simte nevoia ca aceasta comparatie sa fie oprita aici, aducand in discutie nivelul mult mai inalt la care se exprima pustii "lancierilor": "Comparatia este destul de deplasata, sa zic, pentru ca ei joaca in Champions League si noi doar meciurile din campionat, dar suntem tineri si noi, ca si ei. De fiecare data cand ne afisam pe teren incercam sa castigam, mentalitatea asta cred ca este sa zic asemanatoare. Normal ca sunt multi jucatori tineri pe teren, entuziasmul exista si va exista mereu" , a declarat Ianis.

Gica Hagi a anuntat ca Ianis pleaca inainte de EURO

Daca majoritatea specialistilor din fotbalul romaensc considera ca turneul final din Italia si San Marino e o mare oportunitate pentru jucatorii romani sa se afirme si sa prinda un contract bun in strainatate, Gica Hagi merge pe alta idee si vrea ca Ianis sa fie deja plecat de la Viitorul la ora inceperii competitiei. De ce? Asa cum el a plecat inaintea Cupei Mondiale din 1990 la Real Madrid, isi doreste ca fiul sau sa nu fie distras de discutii si sa se concentreze doar pe joc: "El este curtat. Asa cum si-l doresc cele mai bune echipe din Romania, si de afara si-l doresc, ceea ce este un lucru foarte bun. Si el se simte bine, si noi ne simtim bine, dar asta nu are legatura cu munca pe care trebuie sa o facem noi in meciurile care au mai ramas. Transferurile vor veni la sfarsitul lui mai, poate iunie. Eu sper ca Ianis, cand pleaca la Europene, sa fie in alta parte. Sa se transfere inainte de Europene, asa cum am plecat eu inainte de Mondialul din Italia, in 1990, la Real Madrid, si am fost foarte linistit.

Asa sa fie si el linistit, sa se gandeasca doar la joc. Dar de la dorinta pana la concret, mai este, asa ca nu-l mai dati ca e facut tot. Gandesc cu voce tare si va spun si voua gandurile mele, dar, in rest, sunt speculatii", a dezvaluit, sambata, managerul tehnic al Viitorului.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare