Liga 1

thumbs

Telefonul lui MM Stoica a sunat pe banca FCSB-ului, in timpul meciului cu Sepsi! Becali nu recunoaste: "La 4-0, mai fac eu schimbari?... Nu a vrut sa intre? Ii taiem 10% din salariu"

12.05.2019, 08:40 Sursa: Prosport

FCSB a invins, 5-1, pe Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, in etapa a noua a play-off-ului Ligii 1 Betano, dar in meciul de sambata seara s-a produs un moment incredibil pe banca FCSB-ului. Camerele tv au surprins momentul in care MM Stoica si-a consultat telefonul, dupa care antrenorul Teja, aflat langa directorul sportiv, se duce la Adrian Stoian si poarta o scurta discutie. S-a speculat ca Becali a impus din nou schimbarile in echipa, prin intermediul lui MM, dar patronul ros-albastrilor a explicat momentul.

"Am vazut ce vorbeati. La 4-0, mai fac eu schimbari? Nu a vrut sa intre? Ma interesez si ii taiem 10% din salariu. Si eu ma intreb, ma voi interesa.

Eu i-am dat hartie, e liber sa plece si eu ii dau salariu pana in iunie. Probabil ca s-a inteles cu cineva. Nu cred ca s-a inteles cu CFR. Eu il dau si la CFR, daca nu mai am nevoie de el", a spus Becali, la Digi Sport.

"Nu am avut niciun conflict cu Stoian. Chiar vorbeam cu el despre joc, imi spunea despre ceilalti jucatori care au intrat. E un baiat de mare caracter si un fotbalist foarte bun. E normal sa vorbim pe banca" , a anuntat si Mihai Teja.

Recent, Becali spunea despre Stoian: "Impresarul lui Stoian mi-a cerut sa-i dau o hartie ca poate pleca liber de contract si i-am dat. Poate sa plece liber de contract, iar eu o sa-i platesc salariul pana pe 30 iunie".

Despre situatia contractuala a fotbalistului adus la FCSB de la Crotone, ProSport a scris aici: Aducerea lui Adrian Stoian de la Crotone a fost, in viziunea sefilor FCSB, un esec complet. Mijlocasul a fost folosit doar in doua partide de Mihai Teja, iar Gigi Becali i-a anuntat finalul carierei in culorile FCSB inca de la inceputul primavareii, la scurt timp dupa venirea din Italia. Totusi, Stoian va ramane jucatorul FCSB-ului pana la finalul actualului sezon si nu va rezilia imediat contractul, in ciuda informatiilor aparute recent.

Articole asemanatoare