Liga 1

thumbs

DECLARATIA SERII vine de la inegalabilul "Magiun" Barbu. Tehnicicanul lui Sepsi, mai acid ca niciodata

20.05.2019, 23:30 Sursa: Prosport

Tehnicianul Marin Barbu a stat pe banca la ultima infrangere a clubului Sepsi Sfantu Gheorghe in Liga 1 Betano. Partida jucata la Giurgiu, Astra - Sepsi, incheiata 3-2, a fost ultimul meci din play-off. Cele doua formatii se claseaza pe ultimele doua locuri.

Astra este pe cinci cu 27 de puncte, in timp ce Sepsi pe sase cu 20 de puncte. In cele 10 etape din play-off, gruparea din Sfantu Gheorghe nu a reusit sa inregistreze nicio victorie. A pierdut de noua ori, iar un meci s-a incheiat la egalitate.

"T rebuie sa felicitam echipa si staff-ul pentru parcursul in campionatul regular. Suntem pe locul 6, dar se putea mai mult, echipa nu e rea, dar au fost nemultumiri. Era normal sa tratam cu seriozitate meciurile. Azi am fost 11 insi, o rezerva si doi copii. Imi pare rau ca am gresit formatia de start si ca nu am bagat copiii de la inceput.

Eu zic ca pe viitor mai tinerii nostri conducatori sa invete ce s-a intamplat in acest play-off, ca in asa fel pe viitor echipa sa aiba evolutii mai bune ", a spus antrenorul celor de la Sepsi, Marin Barbu, la microfonul Digi Sport, care a precizat ca nu crede ca va continua pe banca celor de la Sepsi si in sezonul urmator:

" Trendul acum este pentru cei tineri, nu e pentru cei mai in varsta. Daca stai si te uiti in primele doua divizii mai sunt eu si Multescu, dar asta e trendul la noi, trebuie sa ne conformam. Nu-mi fac iluzii ca sa nu am deziluzii" .

Astra s-a impus prin reusitele lui Mrzljak, Balaure si Moise, in timp ce Tandia si Erico, care a punctat in propria poarta, au dus scorul la 3-2.

" A fost demoralizat de atitudinea multor coechipieri, i-am dat banderola pentru ca este un jucator de care echipa are nevoie. I-am zis sa joace pentru ca publicul il iubeste ", a mai spus Marin Barbu.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare