Echipa nationala

thumbs

Incredibil! In urma cu cateva luni se afla pe lista lui Cosmin Contra, acum a fost condamnat la inchisoare. Fotbalistul Vasile Mogos trece prin momente cumplite

21.05.2019, 20:51 Sursa: Prosport

Vasile Mogos (26 de ani) a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, anunta site-ul Reggionline . Conform presei din Italia, Mogos a fost condamnat impreuna cu alti patru fosti colegi de la Reggiana, pentru o bataie petrecuta intr-un club de noapte, in decembrie 2016.

Vasile Mogos, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente si Jacopo Manconi au atacat un tanar in varsta de 23 de ani. Acestia l-au amenintat, l-au batut, dupa care l-au umilit si l-au tarat pe scarile clubului. Avocatul jucatorilor a anuntat ca va face apel la aceasta decizie, deoarece nu vrea ca fotbalistii sa ramana cu cazierul patat.

Intr-un interviu acordat pentru ProSport , fundasul Vasile Mogos a explicat cum a ajuns in Italia: "Tata a suferit un accident in Italia si ne-am mutat toti aici. Noi, la inceput, trebuia sa fim doar in vacanta, dar am ramas aici, eu, mama, fratele meu si cele trei surori. Am norocul ca ma inteleg cu toti membrii familiei mele foarte bine, sunt viata mea, fara ei nu as putea sa traiesc. Pot sa mor pentru ei. Sunt mandria mea."

Mogos a ajuns la 6 ani in Italia si s-a stabilit intr-un oras aflat la 50 de kilometri de Torino.

Mogos visa sa ajunga la echipa nationala a Romaniei

Recent, Cosmin Contra l-a dorit la echipa nationala, iar acest lucru l-a bucurat enorm pe Mogos: "In noiembrie a venit Jerry Gane, secundul domnului Cosmin Contra. Ne-am intalnit, am vorbit si a vazut un meci de-ale mele si mi-a spus sa o tin tot asa si cine stie Doamne Ajuta poate ajung la nationala. Apoi Cosmin Contra s-a uitat la un meci, doua si a vrut sa vina si el. M-a sunat, am vorbit si mi-a spus aceleasi lucruri sa o tin tot asa, sa nu ma las deloc pentru ca am muncit mult sa ajung pana aici si sa vedem daca ma va convoca. Eu sper sa fie asa. Visul meu este acesta, sa fiu chemat la nationala. Sa am o sansa sa ii arat ca valorez si ca merit sa fiu acolo. Sa ajung la nationala Romaniei e un vis pe care il am zi de zi", a spus Mogos, pentru ProSport .

Legitimat la Cremonese, in Serie B, fundasul dreapta a evoluat in perioada 2015-2017 la Reggiana.

Articole asemanatoare