Anglia

thumbs

FCSB si CFR, duel direct pentru un transfer important! Campioana si vicecampioana au "ochit" acelasi fotbalist, mingea e in terenul jucatorului

30.05.2019, 09:44 Sursa: Prosport

FCSB si CFR se intersecteaza pe piata transferurilor, dupa ce s-au luptat la titlu pana aproape de finalul sezonului din Liga 1 Betano. Alexandru Pascanu (20 de ani), fundasul lui Leicester City, e miza cea mare pentru cele doua rivale din Romania. Campioana a intrat pe fir pentru aducerea "stalpului" de la nationala de tineret a Romaniei.

Bogdan Mara, oficialul campioanei CFR, a confirmat ca trupa din Gruia il are "pe radar" pe Pascanu, dar a admis ca acesta este greu de luat de la Leicester. La CFR, Pascanu ar urma sa fie inlocuitorul lui Cristian Manea (21 de ani), ca fotbalist eligibil pentru regula U21. Doar ca, de la anul, cluburile din Liga 1 sunt obligate sa foloseasca doi astfel de fotbalisti in acelasi timp pe teren.

"Pascanu este un jucator intreresant. Ni-l dorim, dar este foarte greu de luat. Are contract cu clubul din Anglia. Vom vedea ce se va intampla dupa campionatul european, cei de acolo vor sa astepte sa vada ce se intampla acolo" , a spus Bogdan Mara, miercuri, la DigiSport. CFR are concurenta serioasa pentru transferul lui Pascanu.

Gigi Becali il vrea pe fundasul roman la FCSB. "Am vorbit cu Pascanu. El ar veni liber de contract, inca nu ne-a dat un raspuns. Asteptam un raspuns de la el" , spunea Becali in urma cu cateva zile. Cel mai probabil, viitorul lui Alex Pascanu va fi decis dupa Euro 2019, competitie care va incepe pe 15 iunie si unde Romania este in grupa C, alaturi de Franta, Anglia si Croatia.

Pascanu a jucat 18 meciuri in acest sezon la Leicester U23, timp in care a marcat un gol. Fundasul roman a fost declarat fotbalistul anului 2016 in academia "Vulpilor".

Articole asemanatoare