Italia

thumbs

Super-lovitura pregatita de Juventus. Ce oferta colosala face pentru repatrierea lui Pogba

08.06.2019, 14:52 Sursa: Prosport

Juventus regreta faptul ca l-a cedat pa Paul Pogba (26 de ani) la Manchester United, iar acum incearca sa il racumpere. Presa in Italia anunta faptul ca torinezii sunt gata sa puna pe masa o oferta greu de refuzat de patronii lui United. Mai exact, campioana Italiei ofera peste 100 de milioane de euro, dar si un jucator la alegere, dintre Alex Sandro, Douglas Costa si Paulo Dybala.

Pogba s-a despartit de Juventus in 2016, in schimbul a 105 milioane de euro si, dat fiind faptul ca acum clubul italian vrea sa il rascumpere, pare ca a facut o mutare proasta. Conducerea e nevoita sa scoata din buzunar cel putin acceasi suma pentru care l-a dat, dar si un fotbalist, astfel ca afacerea ajunge la sute de milioane de euro impresionante. Jucatorii la care sunt decisi sa renunte torinezii au cote de piata foarte mari. Cel mai mult valoareaza Dybala, 85 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Juventus l-a luat gratis pe Paul Pogba de la Manchester United in 2012. Campionul mondial si-a trecut in palmares 4 campionate al Italiei, doua Cupe ale Italiei si doua Supercupe ale Italiei. Dupa revenirea la United, din 2016, a mai castigat doua trofee, Europa League si Cupa Ligii Angliei.

Articole asemanatoare