Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Inca doi jucatori parasesc CFR Cluj. Petrescu nu i-a luat in cantonament. Unde ar putea ajunge

12.06.2019, 11:01 Sursa: Prosport

Campioana a plecat marti in cantonamentul din Austria, unde va pregati startul sezonului si preliminariile din Champions League .

Pe langa Adam Lang, alti doi fotbalisti cu care CFR a incheiat sezonul trecut nu mai intra in planurile lui Dan Petrescu. Mijlocasul Mate Males si atacantul Cristian Bud nu au facut deplasarea in Austria, dar situatiile lor sunt diferite. Jucatorul roman de 33 de ani a ajuns la final de contract, un angajament semnat in februarie, in timp ce George Tucudean incerca sa-si rezolve problemele cu inima, la Viena. CFR l-a achizitionat in aceasta vara pe Mario Rondon, de la Gaz Metan , ca varianta de rezerva pentru golgheterul Tucudean si Cristi Bud este liber sa-si caute echipa. Atacantul are doua oferte din Asia, dar ar putea ajunge la Hermannstadt , club cu care semnase in februarie. Sibienii l-au prezentat atunci pe Bud, ca fiind noua achizitie, dar CFR la deturnat pe atacant, imediat dupa prezentarea oficiala de la Hermannstadt. Cinci partide a reusit sa bifeze Bud, in play-off si Cupa Romaniei, in ultima perioada a sa la CFR.

Hoban, preferat lui Males

In schimb, Mate Males mai are un an de contract cu echipa campioana si oficialii clubului incearca sa reziliere, de comun acord cu agentul jucatorului, angajamentul acestuia. Dan Petrescu a decis in ultima instanta sa-l aleaga pe Hoban, in detrimentul lui Males. Astfel, CFR a decis sa-i propuna un nou angajament lui Hoban si sa renunte la Males. Croatul a venit in vara anului trecut la formatia clujeana, dar nu a dat satisfactie, evoluand in 13 partide in toate competitiile. Daca se va ajunge la un acord prin care sa se rezilieze contractul, mijlocasul de 30 de ani se va intoarce in Croatia.

Articole asemanatoare