Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | "Jupanul" de la Dinamo laudat de Dumitru Dragomir pe "schema" obisnuita. "E unul dintre marii conducatori pe care-i are tara asta!"

13.06.2019, 16:20 Sursa: Prosport

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit in cadrul emisiunii ProSport Live despre situatia de la Dinamo , club care l-a instalat recent pe Florin Prunea in functia de manager general al echipei.

Dragomir il lauda pe presedintele clubului, Bogdan Balanescu. Galeria i-a cerut acestuia sa demisioneze, dupa ce Mircea Rednic a fost dat afara de la echipa dupa incheiera sezonului precedent: "Bogdan Balanescu este unul dintre marii conducatori pe care-i are tara, ascultati ce va spun eu ca am cunoscut toti conducatorii din Romania. Prunea o sa faca treaba buna pentru ca este un tip cu personalitate, destul de conflictual. Se va certa si cu galeria, cu toata lumea, dar un conducator bun trebuie sa aiba personalitate", a spus Dragomir, la ProSport Live . In locul "Puriului", conducerea lui Dinamo l-a adus pe Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Sepsi Sfantu Gheorghe: "Fara conflicte nici nu poti sa faci performanta. El este unul dintre cei mai buni antrenori, unul dintre primii cinci ai acestei tar i", a mai declarat Dragomir, la ProSport Live . Dinamo a oficializat, deja, primele doua transferuri pentru sezonul urmator. Catalin Straton ( Dunarea Calarasi) si Alexandru Rauta (FC Voluntari) au semnat cu gruparea din "Stefan cel Mare".

Articole asemanatoare