Liga 1

thumbs

Asta primeste cel care cumpara Dinamo! Negoita a dat "din casa" si a spus tot. Palmaresul, in aer: "Il vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"

13.06.2019, 22:22 Sursa: Prosport

Este cunoscut faptul ca societatea a carei actionar este Ionut Negoita nu detine palmaresul clubului Dinamo , fondat in 1948, cu 18 titluri de campioana, 13 Cupe ale Romaniei si doua Supercupe. Finantatorul clubului din "Stefan cel Mare" si-a inaintat intentia de a vinde echipa si spune ce va primi viitorul actionar al clubului:

"Baza de la Saftica, valoreaza o suma importanta. Autocar, masini, microbuze. Dreptul de a juca in Liga 1, o societate continuatuare a tot ce inseamna fenomenul Dinamo. Numai terenul sintetic, care este de ultima generatie, valoreaza peste 200.000 de euro.

In ceea ce priveste vanzarea clubului, raspund la telefoane, ma vad cu oricine are intentii serioase. Sa vina oameni cu stiinta, oameni cu putere financiara, oameni bine intentionati. Sunt datorii de patru milioane si ceva de lei, aproximativ un milion de euro. Pot fi esalonate si ele. Eu l-am cumparat cu 20 de milioane de euro datorie. Ceea ce s-a stins in insolventa e altceva." , a spus Ionut Negoita, la Digi Sport.

Intrebat unde este palmaresul clubului Dinamo, Ionut Negoita a raspuns: "Daca cineva stie, vreau sa vad si eu. Sunt de 6-7 ani pe la Dinamo si n-am dat de el. Il vede cineva? Stie cum arata? Sau e fata Morgana? ".

Cupa Ligii din 2017, cu Cosmin Contra pe banca tehnica, este singurul trofeu cucerit de Dinamo de cand Ionut Negoita este actionarul majoritar al echipei.

"Sa fie clar: Noi suntem FC Dinamo"

"Adevaratul Dinamo joaca, din acest sezon, in campionatul Bucurestiului, iar echipa din Liga 1 este doar un "fake". "Sigla si palmaresul, incepand de la infiintare, ne apartin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejata international, ca sa n-avem discutii cu contestatii si mai stiu eu ce pe plan intern. Sa fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, alta echipa" , a spus Marius Bacria, administratorul societatii lui Nicolae Badea, care detine palmaresul si sigla, pentru ProSport, in urma cu doi ani.

Negoita i-a facut o oferta concreta lui Mircea Rednic pentru preluarea clubului. "Puriul" trebuie sa plateasca trei milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni. Banii urmeaza sa fie achitatie in trei transe, anual.

Articole asemanatoare