Liga 1

thumbs

"Adio, dar raman cu tine!" Negoita vrea sa vanda pachetul majoritar de actiuni la Dinamo, dar sa pastreze un procentaj important

14.06.2019, 08:52 Sursa: Prosport

Ionut Negoita si-a inaintat dorinta de a vinde clubul Dinamo si a trimis deja o oferta scrisa catre Mircea Rednic, fostul antrenor al gruparii din "Stefan cel Mare". Totusi, acesta vrea sa pastreze un procent de actiuni.

Actualul finatator al lui Dinamo ar vrea sa se alature unui viitor proiect si sa ramana cu actiuni. Daca viitorul cumparator al clubului doreste sa cumpere intregul pachet, de 93%, Negoita este gata sa-l cedeze: "10-15-20 de procente as vrea sa le pastrez, ca sa acord toata sustinerea mea in acest proiect. Daca vine cineva si vrea sa ia 93%, ma retrag" , a spus Negoita, la Digi Sport.

Cupa Ligii din 2017, cu Cosmin Contra pe banca tehnica, este singurul trofeu cucerit de Dinamo de cand Ionut Negoita este actionarul majoritar al echipei.

Negoita i-a facut o oferta concreta lui Mircea Rednic pentru preluarea clubului. "Puriul" trebuie sa plateasca trei milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni. Banii urmeaza sa fie achitatie in trei transe, anual.

Articole asemanatoare