Liga 1

thumbs

Florin Prunea a anuntat de ce a fost dat afara Rednic de la Dinamo: "Asa s-a activat clauza"! Ce face in cazul in care "Puriul" se intoarce: "Daca e nevoie, ne strangem mana in mod civilizat"

14.06.2019, 10:24 Sursa: Prosport

Florin Prunea a fost instalat ca manager general al lui Dinamo , dar mutarea nu e pe placul fanilor, ei considerand ca fostul mare portar al ros-albilor e in tabara lui Ionut Negoita, actionar ce e considerat principalul vinovat pentru indepartarea antrenorului Mircea Rednic.

Pentru a calma spiritele, Negoita a anuntat ca e dispus sa renunte la pachetul majoritar de actiuni, cumparatorul fiind chiar "Puriul". Mutarea nu se va realiza deocamdata fiindca tehnicianul nu accepta o conditie pusa de finantatorul actual, iar Florin Prunea a explicat ce va face daca mutarea se va materializa si a explicat de ce a fost demis Mircea Rednic.

"Nu e un soc! Domnul Negoita face ce doreste cu actiunile clubului. N-am stiut de aceasta afacere. Banuiesc ca au vorbit. Nu am ce sa comentez. Nu e niciun fel de problema, daca e nevoie ne strangem mana in mod civilizat.

Pentru mine, Mircea Rednic e unul dintre cei mai mari jucatori pe care i-a avut Dinamo. Dar Rednic a plecat de la Dinamo demis pentru ca nu si-a atins obiectivul. A fost o clauza contractuala care zicea sa termine echipa pe locurile 1-6. Cum obiectivul n-a fost indeplinit s-a activat clauza", a declarat Florin Prunea la Digi Sport. Dinamo a terminat campionatul pe locul 9, cea mai slaba clasare din cei peste 70 de ani de existenta.

Florin Prunea a intrat in colimatorul fanilor: "S-a transformat intr-un biet angajat la receptia hotelului Rin?"

Ce primeste cel care cumpara Dinamo! Negoita a dat "din casa" si a spus tot. Palmaresul, in aer: "Il vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"


Articole asemanatoare