Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | Ultimele informatii de la Dinamo: "Suma este una modica". Anunt surprinzator in legatura cu transferurile: "Nu vrem niciun jucator de acolo"

14.06.2019, 11:28 Sursa: Prosport

Noul manager general al lui Dinamo , Florin Prunea, a vorbit in direct la ProSport Live despre intentia lui Negoita de a vinde clubul si despre strategia de transferuri din aceasta vara. Ionut Negoita ar dori sa vanda clubul in schimbul sumei de trei milioane de euro.

Florin Prunea a oferit detalii cu privire la situatia de la Dinamo: "Stiam de intentia domnului Negoita. Nu e nimic iesit din comun. Trebuie sa-l intrebati pe Negoita, el va decide daca tranzactia va avea loc sau nu. Dinamo este Dinamo! Suma este una modica. Dinamo valoreaza mult mai mult. Eu sunt in contact permanent cu dansul. E aproape de noi. Suntem cu toti ingrijorati cu privire la aceasta situatie cu suporterii. Nu ma intrebati pe mine ce se vinde, nu tine de treaba mea. Nu stiu ce sa va raspund. Suporterii au telefonul meu, ne putem intalni daca vor. Problema mea e lotul de jucatori" , a spus Prunea, la ProSport Live.

Ce primeste cel care cumpara Dinamo! Negoita a dat "din casa" si a spus tot. Palmaresul, in aer: "Il vede cineva? Sunt de 6-7 ani aici, eu n-am dat de el!"

Ionut Negoita cere trei milioane de euro pentru 51 la suta din actiuni sau 3.8 milioane de euro pentru 67 din actiuni . "Restul de procente raman la mine. Dar nu am o problema sa le tranzactionez si pe ele" , sustine patronul actual, dar ramane problema ocuparii unei functii. Daca accepta sa se "rupa" definitiv de club, Rednic ar prelua Dinamo .

Dinamo are bani de transferuri

Mai apoi, Prunea a vorbit si despre antrenorul Eugen Neagoe, care inca n-a fost prezentat oficial: "Neagoe se simte foarte bine, simte ca e sustinut. Suporterii sunt foarte importanti, dar Neagoe si jucatorii trebuie sa inteleaga ca au o treaba de facut."

Managerul lui Dinamo a spus foarte clar ca la Dinamo nu vor ajunge jucatori de la Sepsi OSK: "Nu ne intereseaza niciun jucator de la Sepsi. Trebuie sa ne definitivam lotul, dar noi mergem pe drumul nostru. Avem tintele clare. Sper ca in cel mai scurt timp sa se concretizeze. Avem un buget de transferuri!"

Articole asemanatoare