Liga 1

thumbs

A mintit Becali!? De Nooijer a rupt tacerea, dupa ce a fost anuntat ca si transferat la FCSB: "Nu exista discutii!"

14.06.2019, 16:44 Sursa: Prosport

Bradley De Noojier (21 de ani) a rupt tacerea dupa ce Gigi Becali (60 de ani) a anuntat ca fotbalistul ar fi acceptat sa vina la FCSB , in schimbul a 500.000 de euro. Olandezul a vorbit intr-un comunicat postat de Viitorul pe site-ul clubului si a spus ca nu exista niciun fel de discutii cu cei de la FCSB in ceea ce priveste un eventual transfer.

"In urma articolelor aparute in presa in ultimele zile, cu privire la un presupus transfer la FCSB, jucatorul FC Viitorul, Bradley de Nooijer, a dorit sa faca urmatoarele precizari:
- Nu exista niciun fel de discutii cu FCSB si prioritare sunt ofertele din strainatate !
- Pentru al doilea an consecutiv voi evolua in preliminariile Europa League cu FC Viitorul, astfel ca doresc sa ma concentrez doar pe aceste jocuri, urmand ca ulterior sa ma gandesc si la ofertele pe care le am" , se arata intr-un comunicat emis de FC Viitorul pe site-ul oficial.

Gigi Becali a anuntat, joi, ca De Nooijer ar fi de acord sa vina la FCSB si ca va plati 500.00 de euro in schimbul fundasului olandez. Omul de afaceri a spus ca ar fi obtinut acordul lui Gica Hagi (54 de ani) de a negocia cu fotbalistul, insa De Nooijer neaga toate acestea.

"Mi-a spus mie direct (n.r. - Hagi), bai Gigi vorbeste cu el, ti-l dau, intelege-te cu jucatorul. Vorbeste cu el, eu ti-l dau. Am vorbit, si acum a vorbit Tanase, a vorbit prin intermediari. Jucatorul a zis ca vrea sa vina. Dau 500.000 de euro" , a spus Gigi Becali, joi, la DigiSport.

Aducerea lui De Nooijer ar fi insemnat plecarea lui Junior Morais (32 de ani) de la FCSB, insa acum se poate sa fie contramandata mutarea.

Articole asemanatoare