Anglia

thumbs

Juventus vs. Manchester United, pe piata transferurilor! Fotbalistul are ofertele pe masa: "Trebuie sa ma decid!"

14.06.2019, 18:01 Sursa: Prosport

Adrian Rabiot (24 de ani) va deveni liber de contract dupa 1 iulie 2019. Acesta nu a vrut sa-si prelungeasca intelegerea cu PSG si a fost, in ultimul an, aproape de o intelgere cu FC Barcelona, dar totul a picat, astfel ca mijlocasul francez trebuie sa-si caute echipa.

Multiplul campion al Frantei nu duce lipsa de oferte. Ar putea ajunge in Italia, la Juventus, dar si in Anglia, la Manchester United. Rabiot a recunoscut ca a purtat discutii cu ambele echipe si urmeaza sa ia o decizie in umratoarele zile: "Noul sezon ma asteapta. Am vorbit cu Juventus. dar nu pot spune nimic deocamdata. Inca nu stiu unde voi juca.

Juve este un club foarte bun si orice jucator si-ar dori sa joace acolo. Manchester United? Este aceeasi situatie. Trebuie sa ma decid, dar acum sunt in vacanta. O sa stiti cu totii in curand decizia mea" , a spus Rabiot, pentru Corriere dello Sport.

Mijlocasul este crescut la academia parizienilor si a fost promovat la prima echipa in 2012. In sezonul 2012-2013, acesta a evoluat pentru Toulouse, sub forma de imprumut.

Doua goluri si doua pase decisive in 20 de partide a bifat Rabiot in acest sezon pentru PSG. Acesta este cotat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro.

Sase titluri de campion, patru Cupe ale Frantei, cinci Cupe ale Ligii si cinci Supercupe ale Frantei si-a trecut Rabiot in palmares in perioada petrecuta la prima echipa a lui PSG.

Articole asemanatoare