Liga 1

thumbs

O noua replica in stilul caracteristic! MM Stoica a vorbit despre situatia de la Dinamo: "Am atatea probleme incat..."

14.06.2019, 19:20 Sursa: Prosport

Mihai Stoica, managerul sportiv al FCSB -ului, nu a dorit sa vorbeasca despre situatia tensionata de la Dinamo , club care l-a schimbat pe Mircea Rednic cu Eugen Neagoe, lucru care a starnit revolta in randul suporterilor. Oficialul vicecampioanei a subliniat, din nou, faptul ca rivala a evoluat in play-out.

"Am atatea probleme incat chiar nu ma intereseaza echipele din play-out. Imi pare foarte rau, dar nu ma intereseaza. Ma intereseaza doar echipele din play-off, care cu adevarat pun probleme la castigarea titlului. CFR, Craiova , Viitorul , echipele din play-out ma intereseaza prea putin, pentru ca e un alt campionat" , a declarat Mihai Stoica.

In acest sezon, FCSB si Dinamo s-au intalnit de doua ori. Ambele partide s-au incheiat la egalitate (3-3 si 1-1).

Negoita i-a facut o oferta concreta lui Mircea Rednic pentru preluarea clubului. "Puriul" trebuie sa plateasca trei milioane de euro pentru pachetul majoritar de actiuni. Banii urmeaza sa fie achitatie in trei transe, anual.

Cupa Ligii din 2017, cu Cosmin Contra pe banca tehnica, este singurul trofeu cucerit de Dinamo de cand Ionut Negoita este actionarul majoritar al echipei.

Articole asemanatoare