Liga 1

thumbs

Rednic, la "pachet" cu Badea la Dinamo? Reactia fostului conducator al "cainilor"

14.06.2019, 20:42 Sursa: Prosport

Ionut Negoita si-a inaintat intetia de a vinde actiunile de la Dinamo lui Mircea Rednic (57 de ani). Fostul antrenor al "cainilor" a primit o oferta scrisa, iar sambata urmeaza sa se intalneasca cu doi fosti actionari dinamovisti pentru a discuta preluarea clubului.

Unul dintre ei ar putea fi chiar Nicolae Badea: "Cu mare placere ma voi intalni cu Mircea Rednic. Daca sunt interesat sa investesc la Dinamo? Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare pentru ca nu stiu despre ce vom vorbi. Vorbim dupa intalnire" , a spus Badea, pentru doardinamo.ro.

Mircea Rednic a revenit in tara, dupa ce a suportat o interventie chirurgicala in Belgia, si a anuntat care e stadiul negocierilor pentru a prelua Dinamo.

"Vorbim zilele astea. Eu nu am vorbit cu domnul Negoita niciodata. O data am vorbit. Vorbim...Pe ce suma? Trei milioane? Vorbim!

Luni am fost dat afara, marti au fost incidentele de la Rin, miercuri de la Balanescu de acasa, joi m-a sunat. Cine m-a sunat? Alexandru David (n.r. - fost presedinte Dinamo).

David a venit la mine acasa. Mi-a dat termen sa raspund intr-o saptamana, parca luam Barcelona. Eu am cerut si alte detalii legat de datorii. Au venit detaliile, dar au venit tarziu si nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Maine o sa ma intalnesc cu doi fosti actionari si vom lua o decizie" , a declarat Mircea Rednic.


Articole asemanatoare