Liga 1

thumbs

Vis spulberat pentru Becali! Transferul, in standby: "E clar ca nu se pot plati banii pe care ii cere!"

14.06.2019, 21:58 Sursa: Prosport

Marius Sumudica (48 de ani) i-a spulberat visul lui Gigi Becali (60 de ani), care visa sa obtina nu mai putin de 700.000 de euro pentru transferul lui Junior Morais (32 de ani), acesta urmand sa ajunga in Turcia, la Gazisehir Gaziantep, noua echipa preluata de antrenorul roman. In aceste conditii, mutarea are sanse mici de reusita, mai ales in conditiile in care Bradley De Noiijer (21 de ani) a anuntat ca prioritara este o plecare in strainatate.

Junior Morais e unul dintre fotbalistii pe care Marius Sumudica vrea sa-i ia cu el in Turcia, la Gazisehir Gaziantep, dar pretul pe care-l cere Gigi Becali ar putea face ca mutarea sa se blocheze. Patronul FCSB vrea 700.000 de euro in schimbul fundasului brazilian, care a fost unul dintre cei mai buni oameni ai vicecampioanei in finalul sezonului recent incheiat, dar Sumudica e sceptic ca sefii sai turci vor plati atat.

"E clar ca nu se pot plati banii pe care ii cere Gigi in momentul de fata pe Junior pentru ca este un jucator de 33 de ani, eu il respect, il stiu foarte bine, dar nici turcii nu mai arunca cu banii cum aruncau odata si nu stiu daca va veni. Vom vedea" , a spus Sumudica, la revenirea in Romania. Brazilianul va implini 33 de ani in iulie. Acum doi ani, Becali l-a luat gratis si a fost unul dintre cei mai buni jucatori.

Junior Morais joaca de 8 ani in Romania, unde pana acum a evoluat pentru doua echipe: Astra Giurgiu si FCSB. La Astra, Morais a adunat 256 de prezente, iar rezultatele sale, ca fundas, sunt remarcabile. A dat 8 goluri si a pasat decisiv de 34 de ori.

Articole asemanatoare