Liga 1

thumbs

Unul dintre actionarii chemati de Rednic sa preia Dinamo confirma: "Ma intorc cu placere! Ma intalnesc cu Rednic, sa vad ce a vorbit cu Negoita"

14.06.2019, 22:30 Sursa: Prosport

Mircea Rednic (57 de ani) are "pe masa" o oferta scrisa de la Ionut Negoita pentru a cumpara actiuni la Dinamo . Fostul antrenor dinamovist nu vine singur si ar putea prelua clubul impreuna cu doi fosti actionari ai "cainilor".

Cei doi ar fi Nicolae Badea si Vladimir Cohn. Primul, detinatorul palmaresului glorios al clubului, spune ca s-ar aseza cu placere la masa cu Mircea Rednic pentru a discuta preluarea clubului. Cohn a confirmat si el ca e gata sa revina in "Stefan cel Mare": "Nu pot sa fac eu o evaluare a ce au si ce nu au. A fost o oferta facuta, probabil, de domnul Negoita. Da, cu placere (n.r. - sa se intoarca la Dinamo). Vreau sa ma intalnesc cu Rednic, sa vad ce a vorbit cu Negoita. El a vorbit cu Negoita, eu nu am vorbit. Cel mai slab loc ever. Ce sa mai spun?" , a spus Cohn, la Digi Sport.

"Cu mare placere ma voi intalni cu Mircea Rednic. Daca sunt interesat sa investesc la Dinamo? Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare pentru ca nu stiu despre ce vom vorbi. Vorbim dupa intalnire", a spus Badea, pentru doardinamo.ro.

Mircea Rednic a revenit in tara, dupa ce a suportat o interventie chirurgicala in Belgia, si a anuntat care e stadiul negocierilor pentru a prelua Dinamo.

"Vorbim zilele astea. Eu nu am vorbit cu domnul Negoita niciodata. O data am vorbit. Vorbim...Pe ce suma? Trei milioane? Vorbim!

Luni am fost dat afara, marti au fost incidentele de la Rin, miercuri de la Balanescu de acasa, joi m-a sunat. Cine m-a sunat? Alexandru David (n.r. - fost presedinte Dinamo).

David a venit la mine acasa. Mi-a dat termen sa raspund intr-o saptamana, parca luam Barcelona. Eu am cerut si alte detalii legat de datorii. Au venit detaliile, dar au venit tarziu si nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Maine o sa ma intalnesc cu doi fosti actionari si vom lua o decizie", a declarat Mircea Rednic.Articole asemanatoare