Liga 1

thumbs

Mircea Rednic a spus lucrurilor pe nume! Negoita sustine ca vrea sa-i vanda Dinamo, insa antrenorul a pus piciorul in prag: "Ma doare sufletul, acum chiar sunt umilit. El sta bine mersi la Rin"

15.06.2019, 13:13 Sursa: Prosport

Mircea Rednic a oferit detalii incendiare cu privire la eventuala preluare a clubului Dinamo , intr-un interviu acordat pentru Doar Dinamo .

Fostul antrenor din "Groapa" l-a luat peste picior pe Negoita, despre care spune ca i-a prezentat aceasta oferta si in iarna, astfel ca nu e nicio noutate: "Si ca sa fie clar! Mi-a facut aceeasi oferta din noiembrie, nu e nicio promotie. Aceleasi discutii, n-au fost alti bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depaseste suma de 5 milioane si jumatate. Pentru ca Negoita ramane cu actiunile, dar nu plateste nici macar un euro din datorii, trebuie sa le platesc eu. Iar ca sa investesc sa ma bat la titlu si la cupe europene, ca eu nu vin sa ma fac de ras, se ajunge la 10 milioane de euro.

Bun, deci eu trebuie sa dau bani unui om care si-a batut joc de mine si ma cam doare sufletul, sincer va spun.

Ai avut un om care a antrenat fara bani, ma dai afara si apoi ma chemi sa cumpar clubul. Pai n-as dormi toata noaptea sa ma spal eu pe cap cu toate problemele create de ei in toti acesti ani si Negoita la finalul anului sa-si ia banii, dividentele, un om care si-a batut joc de mine, m-a umilit.

Si m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoita. Si mi-a spus in felul urmator, ca trebuie sa-i cer acordul la orice actiune iau. Adica daca eu vreau sa iau 1 milion de euro pe Montini, poate sa vina Negoita si sa-mi spuna sa nu-l vand cu 1 milion, ci cu 2, si sa cada afacerea. Eu nu pot sa-l vand fara acordul lui. Nu conteaza daca iau 51% sau 67%, in ambele variante trebuie sa-i cer acordul. Dar va dati seama ca daca ramane cu 40% va fi si mai rau. Si el sta bine mersi la Rin.

In toata perioada asta s-a facut bugetul in functie de TV si de sponsori. Si vii si ceri 3 milioane de euro. Pai pe ce ceri tu 3 milioane de euro??? N-ai stadion, n-ai echipa, n-ai birouri. Toate sunt inchiriate. Iar Saftica nu e toata a lui Dinamo, prima parte e instrainata la niste neamuri.

Pai acum a doua oara chiar m-a umilit, sincer! Si-mi cere - du-te tu cu Dinamo, descurca-te, si la final de an uite dividentele.

Pai el ii aduce pe Neagoe si pe Prunea, imi da jucatorii mei afara, si-mi cere sa cumpar clubul in conditiile astea? Pai mai du-te si anul asta cu New Dinamo, ca inseamna ca ai incredere in ei. Si vorbim la anul" , a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Ionut Negoita a anuntat ca doreste sa vanda actiunile din club si a discutat cu Mircea Rednic pentru ca tehnicianul sa le preia. S-a discutat despre procente, rate, sume, dar actualul patron a pus o conditie peste care "Puriul" nu poate trece.

Societatea a carei actionar este Ionut Negoita nu detine palmaresul clubului Dinamo, fondat in 1948, cu 18 titluri de campioana, 13 Cupe ale Romaniei si doua Supercupe. Ce va primi viitorul actionar?

Sub conducerea lui Borcea, Dinamo a castigat patru titluri (1999-2000, 2001-2002, 2003-2004, 2006-2007), patru Cupe ale Romaniei (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) si o Supercupa

Articole asemanatoare