Liga 1

thumbs

OFICIAL | FC Viitorul a realizat al patrulea transfer al verii. Hagi a pus mana pe un mijlocas

24.06.2019, 20:59 Sursa: Prosport

FC Viitorul a oficializat transferul mijlocasului Najib Ammari (27 de ani), care in sezonul recent incheiat a evoluat pentru Dunarea Calarasi.

Dupa transferurile lui Iancu, Keita si Steliano Filip, Hagi a pus mana si pe Ammari, care s-a despartit de echipa retrogradata in Liga 2 . FC Viitorul a confirmat mutarea printr-un comunicat de presa: "Mijlocasul Najib Ammari este de astazi noul jucator al formatiei FC Viitorul Constanta, dupa ce a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani cu drept de prelungire pentru inca un sezon cu echipa noastra. In varsta de 27 de ani, Ammari are origini algeriene, dar este nascut in Franta, la Marseille.

A mai jucat in Romania pentru CFR Cluj , in sezonul 2013-2014, si pentru Dunarea Calarasi in perioada februarie - iunie 2019, cand a marcat 4 goluri in 18 meciuri. In cariera sa a mai evoluat pentru Marseille si Spazia. Urmariti interviul realizat cu noul jucator al Viitorului" , se arata in comunicatul Viitorului.

Pe langa Iancu, Keita, Steliano Filip si Ammari, FC Viitorul l-a promovat la prima echipa si pe Louis Munteanu, atacant din Academia Hagi.

Articole asemanatoare