Anglia

thumbs

Aici au ajuns preturile din fotbal. Manchester United plateste 90 de milioane de euro pentru un fundas cu evolutii oscilante si fara trofee in palmares

14.07.2019, 22:06 Sursa: Prosport

Manchester United isi pregateste transferurile pentru un nou sezon, cand se presupune ca va incerca sa tina ritmul cu Manchester City si Liverpool. O parte din numele trecute pe lista de Ole Gunnar Solskjaer a scapat in presa, iar printre jucatorii doriti se numara si Harry Maguire (26 de ani). Jurnalistii din Marea Britanie au aflat intre timp ca "diavolii" si Leicester au cazut la un consens, iar mutarea ar urma sa se faca pentru nu mai putin de 90 de milioane de euro.

Initial, s-a vorbit de 75 de milioane de euro pentru internationalul englez, insa Aiyawatt Shrivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, a refuzat. Manchester United a revenit cu o oferta imbunatatita, de 90 de milioane de euro, aceasta fiind pe placul conducerii campioanei Angliei din 2016.

Harry Maguire a fost crescut la academia lui Sheffield United, iar in cariera sa a mai evoluat pentru Hull City si Wigan. Transferul la Leicester a avut loc in 2017, de la Hull, pentru aproximativ 13 milioane de lire sterline. In ultimul sezon, fundasul a evoluat in 32 de partide, reusind trei goluri. De asemenea, Maguire are 20 de prezente in nationala Angliei, pentru care a inscris o data.

Articole asemanatoare