Liga 1

thumbs

Fiica unei legende dinamoviste i-a facut praf pe sefii ros-albilor: "Sper sa infundati cu totii puscaria! Arza-v-ar focul sa va arda de hoti nenorociti!"

16.07.2019, 10:07 Sursa: Prosport

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lica Nunweiller, decedat in 2013, i-a facut praf pe sefii lui Dinamo , din vechea si actuala conducere. Viitorul a invins, luni, pe teren propriu, 5-0, pe Dinamo, in ultima partida a etapei I a Ligii 1 , intr-un meci in care fanii au intrat pe teren.

"Citesc ca Dinamo a incasat 5 goluri de la o echipa din Constanta si ca este pe ultimul loc!? In halul asta a ajuns Dinamo?

De cand nu mai este tatal meu cat o minune aici, nici ca m-a mai interesat de Dinamo. De fapt, nu m-a mai interesat de cand tata si fratele lui, Ion, au fost alungati de la tribuna oficiala de golanul ala de Borcea, iar suferinta pricinuita de umilinta asta l-a macinat pe tatal meu cat o minune pana a inchis ochii.

Dar nu pot sa raman indiferenta la starea jalnica, de-a dreptul patetica, in care a ajuns echipa asta de fotbal. Nu pot sa raman indiferenta cand stiu ca si tata a adus atata glorie si faima si bun renume acestei echipe, ca i-a adus denumirea de "cainii rosii" datorita si dedicarii cu care juca, nu doar a culorii parului lui, cand stiu ca si-a inchis mai mult de jumatate din viata in clubul Dinamo, cand stiu ca inima lui batea pentru Dinamo in aceeasi cadenta cum batea pentru noi, copiii si familia lui, cand stiu ca cea mai mare parte dintr-o zi o petrecea pe stadionul ala, indiferent ca erau +40 de grade sau - 20 de grade, cand stiu ca slabea cate 4 kg la un meci si venea acasa stors de vlaga, dar fericit si invingator,(..) cand stiu ca desi l-au ostracizat si umilit si haituit dupa ce a fugit fratele lui in Elvetia, n-a renuntat la iubirea lui de-o viata, Dinamo, cand stiu sigur ca ultimul lui gand am fost noi si amintirile despre Dinamo, cand stiu atatea, nu pot sa raman indiferenta.

Ma, golanilor si mafiotilor, ma, derbedeilor, voi toti care v-ati batut joc de unul dintre cele doua cele mai mari cluburi de fotbal din tara asta. Batu-v-ar Dumnezeu la fel cum v-ati batut voi joc de tot ce au construit cu sacrificii si cu abnegatie si cu imens de mult suflet tatal meu, fratii lui si oamenii frumosi asemeni lui care l-au precedat sau care i-au urmat!

Sper sa ajungeti sa va chinuiti (...) si va doresc ca inainte sa inchideti ochii sa simtiti si voi tristetea si suferinta tuturor sportivilor a caror memorie o intinati si doar pentru simpul fapt ca respirati. Jigodiilor! Va stiti voi care sunteti.

Si sunteti multi, de la conducatori de club pana la impresari si actionari. Sunteti doar niste mafioti ordinari si marunti, atat! Pentru ca nici stofa de mafioti adevarati nu aveti, saraciilor. Sunteti doar niste furacios marunti si ordinari!

Si sper sa infundati cu totii puscaria si sa nu crapati pana nu va ajung din urma toate sacrificiile tatalui meu inchinate iubirii lui de-o viata.(...) Ati distrus tot ceea ce au cladit altii, cu sacrificii personale, intr-o viata de om.Arza-v-ar focul sa va arda de hoti nenorociti!", a postat Mihaela Nunweiller pe pagina sa de facebook.

Articole asemanatoare