Liga 1

thumbs

EXCLUSIV | "Suntem in criza de timp!" Prima reactie din tabara Viitorului, dupa ce belgienii au anuntat ca nu mai joaca impotriva lui Antwerp in Europa League

17.07.2019, 17:04 Sursa: Prosport

Cristian Bivolaru, oficial al Viitorului, a reactionat pentru ProSport la stirea oferita de belgieni, conform careia adversara trupei lui Gica Hagi nu va mai fi Antwerp, dupa ultima decizia luata de Tribunalul de arbitraj pentru sport din Belgia (CBAS). Presedintele constantenilor spune ca Viitorul a intrat in criza de timp, dar asteapta vesti de la UEFA.

Presa din Belgia anuntat, miercuri ca forul de arbitraj din Belgia a venit cu noua decizie in cazul meciului Mechelen - Waasland-Beveren, de pe 11 martie 2018, partida fiind susectata de blat, iar Antwerp nu ar mai fi adversara Viitorului. Cristian Bivolaru a declarat, pentru ProSport , ca spera ca decizia sa fie luata si sa fie una definitiva mult mai din timp.

"Nu am primit nimic de la UEFA. Sistemul e foarte complicat in Belgia. Am fost instiintati de la tragerea la sorti ca s-ar putea schimba adversarul. Suntem in criza de timp, speram sa aflam mult mai din vreme. Mai e o saptamana si se joaac meciul. Asteptam reactia UEFA" , a spsu Cristian Bivolaru, miercuri, pentru ProSport .

In urma deciziei luate de CBAS, belgienii vor ramane fara Mechelen in Europa League , iar federatia spera sa convinga UEFA ca, in locul castigatoarei Cupei, sa fie primita Gent, care ar urma sa fie adversara Viitorului in turul doi preliminar din Europa League. Ramane de vazut daca UEFA va fi de acord cu propunerea belgienilor.

In acest caz, Antwerp va intra direct in turul trei preliminar din Europa League, iar Standard Liege va intra direct in grupe. Decizia nu este definitiva.

Articole asemanatoare