Liga Europa

thumbs

Reactia lui Gica Hagi, dupa ce Viitorul a fost "ametita" de UEFA! "Am patit-o o data, sper sa nu o patim si a doua oara"

18.07.2019, 13:51 Sursa: Prosport

Viitorul inca nu stie contra carei echipe din Belgia va evolua in turul II al Europa League , din cauza scandalului in care e implicat Mechelen. Totusi, Gica Hagi ramane optimist si sustine ca nu-si face griji in privinta pregarii dublei.

In urma deciziei luate de CBAS, belgienii vor ramane fara Mechelen in Europa League, iar federatia spera sa convinga UEFA ca, in locul castigatoarei Cupei, sa fie primita Gent, care ar urma sa fie adversara Viitorului in turul doi preliminar din Europa League. Ramane de vazut daca UEFA va fi de acord cu propunerea belgienilor. In acest caz, Antwerp va intra direct in turul trei preliminar din Europa League, iar Standard Liege va intra direct in grupe. Decizia nu este definitiva.

Gica Hagi este pregatit si recunoaste ca se va informa in privinta adversarei pentru a pregati dubla: "Nu conteaza, nu ma intereseaza. Eu sunt cu partea tehnica. Analizez in doua, trei zile si imi fac meseria mea de antrenor. Am studiat mai mult Antwerp, acum o sa ne uitam si la Gent. Am jucat cu ei acum trei ani. Am patit-o o data, sper sa nu o patim si a doua oara.

Ma bucur si pentru CFR. Ii felicit de aici de la Constanta!" , a declarat antrenorul Viitorului.

Articole asemanatoare