Liga 1

thumbs

Becali l-a dat de gol pe Hagi! "Regele", la un pas de parteneriatul care ar transforma-o pe Viitorul intr-o adevarata forta: "Sunt oameni destepti, vad ca e de castigat, vor veni!"

19.07.2019, 11:44 Sursa: Prosport

Gica Hagi (54 de ani) cauta investitori pentru a transforma Viitorul intr-o forta din Liga 1, iar Gigi Becali (61 de ani) a anuntat ca "Regele" e pe cale sa dea o adevarata lovitura din acest punct de vedere. Latifundiarul din Pipera sustine ca Hagi e discutii cu patronii companiei Dedeman pentru a-i convinge pe acestia sa investeasca alaturi de el la Viitorul.

Fratii Adrian si Dragos Paval, cei care detin compania Dedeman, sunt printre cei mai bogati oameni din Romania. Topul Capital din 2018 sustine ca averea celor doi se ridica la 1,8 miliarde de euro, iar, in Romania, doar Ion Tiriac se poate lauda cu o cifra mai mare. Gica Hagi cauta de mai mult timp investitori care sa asigure o infuzie de capital in urma careia Viitorul sa poata deveni o adevarata forta in Liga 1.

"Astia de la Dedeman, care sunt oameni destepti, vad ca e de castigat din fotbal. Vor veni in fotbal, daca au siguranta ca vor avea de castigat" , a spus Becali, la Digi Sport, imediat dupa finalul meciului Milsami Orhei - FCSB 1-2, in urma caruia FCSB s-a calificat in turul doi preliminar din Europa League .

Gica Hagi a anuntat inca de acum mai mult timp ca e gata sa cedeze din actiunile sale de Viitorul oamenilor cu bani care sunt gata sa investeasca in fotbal, la Viitorul, pentru a-l ajuta pe "Rege" sa treaca la urmatorul nivel, iar Viitorul sa se bata la campionat si la grupele cupelor europene an de an.

"Suntem in discutii avansate cu parteneri, se face acum un due diligence, e in curs de finalizare. Exista discutii avansate, sunt niste romani cu afaceri foarte puternice, pe Gica il incanta foarte tare ca sunt romani. Sper sa inteleaga foarte bine proiectul, un astfel de parteneriat le-ar putea aduce si foloase materiale in timp" , a dezvaluit, la mijlocul lunii mai, Cristian Bivolaru, presedintele Viitorului.

Articole asemanatoare